close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 юни 2017 г.

horoskop-15

 

Овен

С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.

Телец 

Предстои ви участие в събития, които ще изискват от вас бързи и находчиви действия. Ще се справите. За много от вас материалното изражение на успеха ще е значително. Не издевателствайте над здравето си и се погрижете да си осигурите спокойствие. Семейните представители на знака ще преоткрият половинките си.

Близнаци 

Промяна на работното място. Това ще ознаменува досегашните ви усилия да покажете най – доброто, на което сте способни. Успехът ви ще е напълно заслужен. Излишно е да проявявате скромност. Сега е момента да заявите претенциите си. Очакват ви нови запознанства.

Рак

Доста разнообразен ден. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Изгаряща страст ви заплашва привечер, мислете и с главата си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Лъв

Този четвъртък родените под този зодиакален знак ще осъществят пътуване по работа, но от подхода ви ще зависят крайните резултати. Ще ви се наложи на този етап от време да избягвате промените и непостоянството в интимен план.

Дева

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Не допускайте да давате лъжливи обещания на интимната си половинка, защото едва ли това ще се разбере по правилния начин.

Везни

Желанието ви по-скоро да стигнете до една истина ще ви подтикне към по-активни действия. Но, ако сте ангажирани с много задачи ще ви бъде трудно успешно да ги приключите всичките. Насочете вниманието си към важните за вас цели. Не занимавайте близките с проблемите си, сами ще се справите.

Скорпион

Погълнати сте от работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Чувствате, че времето ви е малко и не трябва да го пилеете. Делата ви се развиват добре, но нека това не е за сметка на личния ви живот. Там има още много какво да направите, за да се почувствате удовлетворени и щастливи.

Стрелец

Не са напразни надеждите ви, още повече, че работите за благоприятното развитие на намеренията си. Запазете добрия тон и не избързвайте с нищо, нещата ще се подредят според очакванията ви. Промяната ще ви приветства с придобивки и добро настроение. Навреме взето решение ще ви доближи до реализиране на находчива идея.

Козирог

Днес не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Не отлагайте да приключите с някои битови проблеми в дома си.

Водолей 

Ще имате доста работа за вършене, но ако сте стриктни, това ще ви осигури желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказана. Късметлии сте с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите.

Риби

Много от вас ще приключат днес работата си по конкретна задача, отнела им повече време и енергия. Онези, които започват професионалния си път ще изживеят напрегнати моменти, овладявайки тънкостите в отстояване на позициите си, но ще се справят. Повече слушайте и по-малко говорете, усмихвайте се и ще срещнете разбиране и съпричастност.