close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 август 2017 г.

horoskop 16

Овен

Занимаващите се с бизнес имат шанс да увеличат доходите си с финансови и търговски операции. Притесненията ви няма да се сбъднат и спокойно ще продължите да следвате интересите си. Наред с приходите ще се повишат и разходите ви. Харчете разумно, за да не се тревожите в последствие.

Телец 

Доволни сте от себе и има защо. Успявате да постигнете това, към което се стремите, като в същото време и партньорите ви са доволни от работата с вас. Не пропускайте възможността да отделите средства, необходими на ваш близък. Вечерно излизане ще ви се отрази много добре.

Близнаци 

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък, като е наложително да не правите компромиси по пътя си.

Рак

Прагматично ще се съсредоточите върху най-важното днес, без да губите времето си в преследване на далечни цели. Постигнатото ще ви помогне да определите приоритетите си в по-дългосрочен план, като отчитате минусите и влиянието на пазара. Не отхвърляйте ничии съвети, прилагайте ги, съобразени с вашите условия на работа.

Лъв

Радвате се на одобрение на колегите си относно предложение, което ще подобри климата на работното ви място. Идеите ви са наистина ценни, което за в бъдеще ще ви прави важен сътрудник на хората, които взимат решения. На вас ви предстои лично изпитание, с което ще се справите успешно. Бъдете по-уверени в себе си.

Дева

Имате сериозни намерения за този ден и едва ли ще промените действията си независимо от това, което се случва около вас. Срещате различни трудности, но успявате да се справите с подкрепата на хората, с които работите. Очаквайте положителни промени към края на деня, когато ще ви зарадват добри новини. Вечерта ви очаква приятно събиране.

Везни

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. Направете приятна изненада на интимната си половинка.

Скорпион

Старайте се да намалите темпото, колкото и да са важни задачите, които решавате. Ангажирането ви с чужди проблеми ще ви спечели популярност, но рискувате да затънете в тях. Оставете си време и за себе си. Подгответе се за вечерта, когато ще имате повече настроение за развлечения.

Стрелец

Повечето от вас ще останат доволни от днешния ден, тъй като ви се предлагат възможности, които не са за изпускане. Степенувайте по важност нещата, които можете да свършите днес и изцяло им се посветете. От способността ви да реагирате бързо ще зависи успеха ви в дадена ситуация. Не позволявайте да ви влияе прекалено много чуждо мнение, действайте според интересите си.

Козирог

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Водолей 

Изключително важно е да владеете емоциите си през този ден, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.

Риби

Ще се подготвяте за предстоящо събитие, изпълнение на важна задача или по-мащабен проект. Това включва и участието на други хора, с част от които ще създадете добри контакти. Старанието, което влагате ще се отрази на отношенията ви и най-вече върху доходите ви. Разнообразете вечерта си с културен отдих.