close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 август 2018 г.

horoskop 16

Овен

Съумейте да защитите интересите, без да се поддавате на натиск, от когото и да било. Мотивирано изложете тезата си, дори тя и да не се хареса. Вярвайте в себе си и отстоявайте позицията си, силни сте и можете. Успехите водят до нови успехи. Носители сте на прогреса и другите трябва да се съобразяват с вас.

Телец

Не се тревожете, ако нещата ви в личен план са в застой. Скоро ще бъде възможно да промените хода на събитията по ваша воля, като възстановите стари познанства. Добре ще ви се отрази промяна на обстановката, момента е подходящ за това. Среща с приятели ще ви разведри и зареди положително.

Близнаци

В емоционално отношение ще имате доста тревоги. Ако е възможно избягвайте всички важни дискусии. Ще трябва да фокусирате цялото си внимание върху кариерата. Това ще донесе успех на бъдещите ви планове и колективни дейности.

Рак

Активното ви участие в професионалните задачи на работното място ви прави повече работоспособни и отговорни. Така ще можете да се възползвате от възможностите, които ви се откриват там. Очакват ви приятни мигове с любимия човек. Запазете отношението му към вас чисто и не издевателствайте над чувствата му.

Лъв

Имате възможност да напреднете много, затова не се колебайте дълго. Оставете настрана всичко онова, което ви пречи да бъдете себе си и дайте воля на истинските и проникновени ваши желания и мисли. Те ще ви поставят в позицията на силни, можещи, търсещи и успяващи хора. Радостни вълнения споделени с близките ви.

Дева

Денят ще е успешен за вашите начинания. Не се захващайте с много неща наведнъж, може и по-малко, но свършени. Финансови постъпления очакват онези от вас, заети в деловата сфера. Имате нужда от промяна в личния си живот, не се колебайте да я приемете. За някои интимната сфера крие непредвидени развръзки.

Везни

Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Подбирайте храната си и се движете колкото е възможно повече. Събирате сили за начинание, изискващо много усилия.

Скорпион

Настроени сте за флиртове, но бъдете внимателни ако имате връзка. Възможно е да я застрашите и това да доведе до края й. В работата преследвайте целите си докрай. Ще ви осенят нови идеи за развитие.

Стрелец

Не изпускайте възможностите да разнообразите деня си, пък било то и по нетрадиционен начин. Малка промяна в плановете няма да ви навреди кой знае колко, дори напротив. Това ще ви открие неподозирани хоризонти и перспективи. Хората около вас се възхищават на умението ви да бъдете винаги интересни и очарователни.

Козирог

Предстои ви напрегнат работен ден, в който ще ви се налага да се занимавате с различни въпроси, голяма част от които дори не са от вашата компетентност. Запазете спокойствие обаче, справяте се добре и постигате похвални резултати. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това ви помага винаги да сте на ниво.

Водолей        

Очертават се промени на любовния фронт. Ако имате сериозна връзка, ще се сближите с партньора, а ако сте сами, ще срещнете нов човек. Приключете с работните си задължения, които все отлагате. Внимавайте със здравето си.

Риби

Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.