close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 декември 2018 г.

horoskop 16

Овен

С доброто си настроение ще внесете повече ведрина и уют в семейството си. Това ще ви помогне да приемете по-спокойно поведението на някои свои роднини. Претенциите им към вас ви изнервят, но днес ще съберете сили и ще им кажете мнението си по конкретните въпроси.

Телец

Желанието ви е да мързелувате и денят като че ли е създаден точно за това. Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви. Привечер на ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против.

Близнаци

Възможно е днес да сте малко нервни, но се опитайте да не давате израз на емоциите си. Това едва ли е толкова лесно, но ако предпочетете самостоятелни занимания, ще успеете. Все пак не пренебрегвайте желанията на любимите си хора.

Рак    

Търсенията ви в избрана от вас област ще ви отведат до интересни и неочаквани за вас открития. Напредъкът, който ще постигнете най-вероятно ще ви мотивира да продължите да действате в същата насока. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени.

Лъв

Денят ви ще бъде изпълнен с много изненади и приятни емоции. Ще срещнете нови интересни личности, ще намерите нови приятели. Необвързаните мога да срещнат голямата си любов.

Дева

С повече усмивки и вежливо отношение към околните ще постигнете всичко, което сте планирали за днес. Това е начин да спечелите другите за своята кауза. Приятна изненада от човек, с когото пътищата ви са се разделили отдавна. В семейството ще се радвате на разбирателство и подкрепа.

Везни

Ще успеете да свършите всички битови задължение по най-бързия начин през този ден и ще ви остане доста свободно време. Отдайте се на заслужен отдих и помислете как да се позабавлявате.

Скорпион

Близки приятели или роднини днес ще ви помагат да си починете и да се разтоварите. Прекалено критични сте към свой близък, който е възможно да приеме твърде на сериозно упреците ви. Бъдете по-сдържани към човека до себе. Оставете му повече лично пространство. Помислете повече за себе си.

Стрелец

Очаква ви интересен и много приятен ден. Намерете време да поговорите с близките си. Имате възможност с лекота да разрешите дребен проблем, който в последствие може да се задълбочи. Доверете се единствено на личната си преценка при евентуални професионални ангажименти днес.

Козирог

Днес ще сте застигнати от приятни събития и тези обстоятелства ще ви дадат пълното основание да се отдадете на заслужен отдих. Отделете време за някои битови задължения, тъй като по този начин многократно ще подобрите положението си.

Водолей

Част от вас днес ще предпочетат да се заемат с неща, за които не им е останало време през изминалата седмица. Използвайте свободното си време и за да отхвърлите задължаващи ангажименти към ваши роднини, които отлагате от доста време. Бъдете предпазливи към нещата, които казвате на близък човек, тъй като е възможно да изтълкува погрешно думите ви.

Риби

Тази неделя е време да разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.