close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 май 2018 г.

horoskop 16

Овен

Очакват ви позитивни знаци по отношение на любовния ви живот. Ако сте необвързана, любовта ще дойде и обещава много щастие. Очакват ви и професионални успехи. Време е да се отървете от нездравословните навици.

Телец 

Справяйки се с текущ проблем, не решавате нещата си веднъж завинаги. Нужно е време и го съзнавате, за това ще запазите спокойствие и ще продължите работата си. Ще откриете чувствата си към някого, с когото ви свързват общи интереси и с това ще ускорите развитието на връзката си.

Близнаци

Независимо от усилията, които ви струва изпълнението на поет ангажимент, бъдете по-малко критични към околните. Работата в екип ще ви носи предимства, стига да се сработите с колегите и да не се стремите към първенство. В противен случай ще се натоварите психически, което не е здравословно.

Рак

Постепенно настроението се подобрява. Това е резултат от трансформациите, които стават с вас. Овладейте чувствата си и не позволявайте на ситуациите да променят отношението ви към другите. Доверете се на интуицията си и в никакъв случай не се отказвайте от планираните цели.

Лъв

В търсене на нови възможности за реализация на плановете си, ще включите и партньори със сходни интереси. Това ще се окаже практичен ход с добра перспектива за бъдещето ви. Наред с това не пренебрегвайте личните си дела и нужди, за да не се задълбочат и създадат проблеми.

Дева

Късметът ще ви съпътства, но до успеха ще стигнете, благодарение на собствените си сили. С творчески подход ще пристъпите към професионалните си ангажименти и така ще привлечете вниманието върху себе си. Ще получите изгодни предложения и по-високо възнаграждение. Ще ви се отдава да владеете емоциите си и няма да се поддавате на чужди внушения.

Везни

Много вероятно е новина, която получавате днес да промени плановете ви. Работата ви днес ще е приятна и ненатоварваща. Ще ви се наложи да се занимавате с въпроси, които са ви добре известни и едва ли срещате трудности в изпълнението им. Очаквайте развитие в област, в която отдавна възлагате големи надежди.

Скорпион

Без да си давате сметка се бъркате в делата на някого и рискувате да си навлечете сериозни неприятности. Бъдете по-съсредоточени за да не се стигне до нежелани ситуации. Усилията, които полагате във връзка с важно за вас начинание започват да дават резултат и това стимулира да продължите в същия дух. Съвсем близо сте до пълен успех.

Стрелец

Ден, изпълнен с много възможности както в професионален, така и в емоционалния ви живот. Възможни са много вълнения в любовта. Предстои ви много динамика и желание да преследвате мечтите си. Започнете диета, за да се отървете от няколко излишни килограма.

Козирог

Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.

Водолей

Бъдете предпазливи и премерени в действията си. По-добре е да не рискувате. Предприемайте стъпки и действайте внимателно, чак след като сте добре информирани. Променете подхода си, ако не сте доволни от резултатите, но не се отказвайте от идеите си. Помощ от влиятелни хора.

Риби

Очакват ви доста емоции, които ще доведат до подобрение на връзката ви. В работата ви очаква динамизъм и контакти, които обещават успешни колаборации. Трябва да откриете начин как да се справите с тревожността си.