close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 май 2021 г.

horoskop 16

Овен 

Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.

Телец

Ще помогнете на някого по-бързо да се справи с проблема си, като споделите собствения си опит и го накарате да се довери на вътрешния си усет. Ще уважавате онези, които оспорват разбиранията ви. Това ще ви накара да се почувствате доволни от себе си, защото сте уважили правото на личен избор и свободна воля.

Близнаци

Помързелувайте днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е само ваш „проблем“.

Рак

Важен ангажимент ще ви принуди да станете по-активни и действени. Умората няма да ви тежи, защото очакванията ви са големи. И с право. Ще подобрите финансовото си състояние и ще планирате бъдещите си проекти. Бъдете мили с роднините си. Те също се стараят, до колкото могат да ви бъдат полезни.

Лъв   

Имате доста планове за прекарване на неделния ден и се чудите на кой от тях да се спрете. Не губете излишна енергия за това, просто вършете онова, което на вас ви е най-приятно. Не се лишавайте от способността си да правите сами избора си.

Дева

Дарете си повече време за отдих и не се ощетявайте сами, защото това се отразява на здравето ви. Контролирайте живота си и не допускайте да пропуснете нещо важно, заради недобре преценена ситуация. Любим човек ще застане зад вас в едно изпитание и ще поеме част от товара ви.

Везни

Бързо ще забравите за умората си, предизвикателствата ще ви направят активни и ще повишат духа ви. Материални и обществени придобивки ще ви направят доволни. Няма от какво да се тревожите, животът е пред вас. Подгответе се за предстоящо тържество. Близки хора ще ви изненадат приятно с покана за гостуване.

Скорпион

Пределно практичният ви подход днес ще се окаже печеливш. Дори да ви се стори учудващо, не се притеснявайте – избрали сте удачен начин да постигнете целта си. Настъпва добър период за вас, бъдете готови да използвате всяка възможност.

Стрелец

Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Дава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите. Отношенията ви в семейството ще се подобряват, пропорционално на настроението и успехите ви.

Козирог

Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете енергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.

Водолей

През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.

Риби

Времето е благоприятно за започване на ремонтни дейности по дома или вилата. С помощта на приятели ще се справите с възникващите затруднения и бързо ще продължите напред. Ще ви зарадва вниманието и мил подарък на любим човек. На свой ред вие също ще предложите изненада, ще бъде весело и приятно.