close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 март 2019 г.

horoskop 16

Овен

Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Създадената от вас добра организация ще се отрази на ефективността на труда ви, а също и на семейните дела. В състояние сте с гъвкавата си и прагматична мисъл да постигате всичко, което желаете, стига да го поискате.

Телец

Ще се почувствате защитени, ако сами се погрижите за интересите си, каквото и да ви струва това. Нова любов или друга обвързаност ще ви направят щастливи. Това е за самотните и недооценените, останалите ще подобрят настроението си с взаимни отстъпки и внимание. Разочарования днес не се предвиждат, но винаги има изключения.

Близнаци

Чувствайки се в добра форма, ще дадете предимство на стремежа си да получите по-скоро това, което желаете. Ще влезнете в споразумения от финансов характер и ще защитите интересите си с печалба. Изглаждане на отношенията с интимния ви партньор или с друг важен за вас човек, в случай, че се нуждаят от това.

Рак

Приближавате се към отдавна бленувана цел и като че ли трудностите, сега изглеждат по-непреодолими от всякога. Имайки предвид всичко, което сте направили досега, това което ви остава е напълно постижимо. Финансовата стабилност, която за някои от вас е само далечен спомен, като че ли отново е на път да стане реалност и то в съвсем обозримо бъдеще.

Лъв

Оставете за друг ден разрешаването на служебните проблеми. Днес се погрижете за собствените си нужди и тези на семейството ви. Заедно планирайте почивката си и се повеселете. Спокойствието в дома ви е по-важна от всичко друго. Има на какво да се радвате и от какво да сте доволни.

Дева

Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.

Везни

Проучване на нова дейност и намиране на изход от създалата се ситуация ще търсите днес, не и без помощта на сътрудниците си. Съветвайте се със специалисти и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете. Близките ви ще се погрижат за спокойствието и уюта на дома.

Скорпион

Днес бъдеще нащрек тъй като са възможни разминавания с това което очаквате. Често ще ви се налага да сте на няколко места едновременно, затова не хабете енергията си за излишни въпроси. Съсредоточете се върху задачите си и се постарайте да не оставяте недовършено нещо, което можете да свършите в рамките на деня. Ще останете приятно изненадани от любимия човек.

Стрелец

Усещането за собствената ви значимост е преобладаващо в отношенията ви с околните, но не пренебрегвайте нуждите и желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, имат нужда от вниманието ви. Ще срещнете повече разбиране, ако ясно изразявате мислите и намеренията си, както и да споделите техните.

Козирог

Погрижете се за себе си и за собствените си нужди. И вие сте човек с такива, не ги пренебрегвайте. Направете нещо специално за себе си, поглезете се. Харесвани сте и това ще направи вечерта ви по-вълнуваща. Удоволствията ще ви освободят от напрежението и с нови сили ще се реализирате.

Водолей

В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност.

Риби

Нещо приятно ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Плановете ви ще се променят, но от това няма да пострада никой. Напротив, ще изживеете хубави мигове, разтоварващи от стреса и в същото време зареждащи с енергия. Ще приемете решението на свои роднини и заедно ще го доведете до край.