close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 март 2021 г.

horoskop 16

Овен

Бъдете по-премерени в изказванията си, възможно е да нараните някой. Всичко ще ви се струва объркано и ще се чувствате потиснати. Но с търпение и постоянство ще сложите ред около себе си и ще си възвърнете ведрината. Дестабилизацията ще отстъпи място на трайна тенденция към просперитет и благополучие. Вярвайте.

Телец

Много от работните ви ангажименти ще продължат да ви занимават и през днешния ден. С прагматичен подход ще накарате обстоятелствата да работят във ваша полза, но не влизайте в конфликт с близките си. От способността ви да отстъпвате ще зависят добрите отношения с тях.

Близнаци

Денят крие неподозирани възможности в делови план. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени и скоро ще се радвате на заслужен успех. Самочувствието ви е напълно заслужено. В любовта е възможно да се разминете с очакванията, но помислете и вие какво давате.

Рак

Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.

Лъв   

Днешният ден ще премине предимно под знака на чувствата. Представител на противоположния пол, който отдавна ви вълнува ще предприеме нещо конкретно. Най – добре ще постъпите, ако се държите естествено и не споделяте неща, които не мислите. Вечерта сте заобиколени от приятели, сред които ще се забавлявате истински.

Дева

Денят ще постави началото на един силен за вас период. Високо сте вдигнали летвата и това ви превръща в лидери. Няма да липсват изненади в отношенията ви с определени хора. Не приемайте прекалено емоционално решенията им. Знайте, че от всяка ситуация има изход, стига да го търсите.

Везни

Мнозина от вас ще имат късмета да получат пари от ангажимент завършен преди доста време. Денят е удачен за нови придобивки, така че развържете кесията си и се възползвайте. Не се притеснявайте да грешите. Никого няма да нараните, пък и всичко ще ви бъде простено.

Скорпион

Очаква ви добър работен ден, в който ще имате възможност спокойно да свършите планираната за деня работа. Едва ли ще се намери нещо, което да ви притесни, а и вие с лекота ще се справяте с всякакви възникнали проблеми. Хората около вас ще ви търсят за съвет, и това ви кара да се опитвате да помогнете на всеки.

Стрелец

Постигнатата вътрешна хармония ще ви помогне да вземете правилни решения по въпросите, които ви създават напрежение и водят до стрес. Не допускайте външна намеса, тя би създала безпорядък в мисленето ви, което ще ви подтиква инстинктивно да я елиминирате и ще отнема от енергията ви.

Козирог

Динамичен и плодотворен ден за тези от вас, които се вихрят в деловата сфера. Заложете на добре обмислено и мащабно настъпление. Вслушайте се в съветите на експертите и не пропускайте нито една подробност, която може да ви е полезна.

Водолей

Без напрежение и излишни нерви се справяте с проблемна ситуация на работното си място или преодолявате конфликт в личен план. Може би ви е необходима известна дистанция за да изследвате по-добре вълнуващ ви проблем. Възможни са промени в личен план, свързани с дълготрайно отсъствие на ваш близък. Разбирателство и хармония ще ви радват у дома.

Риби

С професионален поглед за нещата, над които работите няма да пренебрегвате и предложенията на партньорите си. Вземайки заедно решенията, ще изисквате и поделяне на отговорностите, което е справедливо. Ще подновите интереса си към някого, по лични или служебни причини, но във всички случаи няма да съжалявате.