close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 ноември 2017 г.

horoskop 16

Овен

Пристъпвате към осъществяване на промени в професионално отношение. Но не пренасяйте вкъщи служебните си вълнения, щадете нервите и спокойствието на близките си. Погрижете се за външния си вид, като намерите време за себе си. Среща с роднини ще ви помогне да се отпуснете и споделите преживяванията си.

Телец 

В четвъртък материализирайте своите планове и цели. Днес можете да превърнете онова, за което си мечтаехте, в реалност. Напълно в реда на нещата е да успявате и да бъдете търсени. Финансовите ви приходи нарастват пропорционално с вашите положени усилия. Не се щадете, трудът ви ще бъде възнаграден. Това ви прави доволни и щастливи.

Близнаци

Очаквайте интересно обаждане, което може да дойде с предложение за допълнителна работа или за среща и разговор за ново работно място. Във ваш интерес е да се поинтересувате, особено ако чувствате, че на настоящото си работното място капацитетът ви е изчерпан. Напоследък обмисляте предоставените възможности.

Рак

Бъдете внимателни с инвестициите и капиталовложенията. Примамени сте от благоприятни условия, които звучат прекрасно, но само на думи. В личните взаимоотношения емоцията расте с всеки изминал час. Отбягвайте разговорите по телефона със семейството си през работно време. Ще кажете нещо, за което ще съжалявате.

Лъв

Днес се погрижете за дома и роднините си. Останете спокойни. Не реагирайте прибързано в опит да решите семейни проблеми. Бъдете умерени и действайте обмислено без да насилвате нещата. Напрежение се очаква най-вече за родените през първата декада.

Дева

Днес сте генератор на гениални хрумвания. Ако успеете да осъществите поне едно от тях, вероятно ще се радвате на спокойни старини или поне на безоблачно близко бъдеще. Финансовото благополучие, което ви „застрашава“, е почти неизбежно.

Везни

Четвъртък е доста натоварен ден. Подредете го от сутринта до вечерта, като извадите приоритетите на преден план и след това всичко останало. Нямате възможност да отлагате някои задачи за друг ден, затова ги свършете днес. В любовта ви чака пълна хармония и удовлетворение вечерта. Усилията ви в това отношение са възнаградени.

Скорпион

Днес сте повече то общителни. Отворени сте към нови контакти, които привличате като с магнит. Доста разсеяни сте на работното място. Прекарвате повече време в приказки и клюки, отколкото в здрава работа. Това е и основната причина за неуспехите ви. Концентрирайте се. Липсата на ясен план за работа днес е най-големият ви проблем.

Стрелец

Ако деловите задачи са ви потиснали, не се колебайте да се освободите от работата си и да потърсите по-приятни занимания за деня. Може да се възползвате от поканата, която ще получите. Дистанцирайте се от хора, които не мислят позитивно. Нямате нужда от допълнителен стрес.

Козирог

Житейски неудачи могат да ви направят несговорчиви и да променят плановете ви, но не им се давайте. Вземете нещата в свои ръце и нещата ще се подобрят. Дайте предпочитания на това, което вълнува душата ви и го следвайте. Мотивирани сте да покажете най-доброто от себе си в професионалната си заетост, възнаграждението ще ви допадне.

Водолей

Подвластни сте на обстоятелствата, които се случват около вас. Примирете се. Не всичко върви по план, но и фатални събития не се очакват. Просто ако видите, че нещо не ви потръгне от първия път, оставете го за друг ден. Не се насилвайте. Имате нужда от спокойствие и хармония, която ще намерите вкъщи, при близките си.

Риби

В добро настроение сте. Имате нужда да споделите много от нещата, които ви се раждат в главата точно сега. Занимавате хората около себе си със своите идеи, без да ги питате те дали желаят да ви слушат или не. Въпреки всичко ще бъдете възприети по подобаващ начин. Заразителното ви добро настроение се предава и на другите.