close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 септември 2018 г.

horoskop 16

Овен

Щом се чувствате ентусиазирани и трудоспособни не отлагайте онова, което трябва да свършите днес. Умората от изминалата седмица си казва думата, за това не се претоварвайте. Вечерта си починете добре, заобиколени от любимите ви хора. С малък жест можете да ги зарадвате и заедно да се повеселите.

Телец

Мобилизирайте се и свършете задачите си, предстоят ви непредвидени срещи. На тях ще обсъждате идеите и намеренията си с хора, с които ще работите по осъществяването им. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.

Близнаци

На мнозина от вас им предстоят доста ангажименти свързани с дома и едва ли ще ви остане много време за нещо друго. Може би ще ви се наложи да бъдете арбитър в спор между ваши приятели или познати. Положението ви в този случай ще бъде доста деликатно и ще ви е доста трудно да съхраните добрите си отношения с тях.

Рак

Тази неделя не се впускайте в дела, непосилни за изпълнение. Вслушвайте се в съветите, дадени ви от близки. Не се доверявайте на всеки и не допускайте да ви се бъркат в личните взаимоотношения. Поглезете се с любима храна или масаж.

Лъв

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Дева

Семейни ангажименти ще внесат промяна в плановете ви за деня. Каквато и да е спешността на задачите ви, не пренебрегвайте нуждите на близките си. Ще успеете да се справите с всичко, стига да не ви липсва желание. Много хора ви обичат и желаят доброто ви, проявете и вие разбиране.

Везни

Радвате се на спокоен и хармоничен ден. Имате възможност да се отдадете на дейностите, които планирате за този ден без някой да ви пречи. Отношенията ви с любимия човек претърпяват трансформации, които се налагат отдавна. Справяте се с личен проблем далеч по-лесно отколкото очаквате първоначално.

Скорпион

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за парти, където ще се запознаете с интересна личност. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи.

Стрелец

Имате чудесната възможност да си починете днес и да се насладите на свободното си време по приятен начин. Заобиколени сте от добро настроение, което ще ви съпътства през целия ден. Впечатлени сте от интересна идея и ще направите всичко по силите си, за да съдействате за осъществяването й. В личен план успявате да постигнете желаната близост с определен човек.

Козирог

Заобиколени сте от приятели и добро настроение днес. Успявате да организирате мероприятие, което ще удовлетвори изискванията на всички около вас. Не бъдете прекалено подозрителни към любимия човек, тъй като това може да помрачи отношенията ви. Бъдете внимателни днес, тъй като са възможни загуби на вещи или ценности.

Водолей

Несгодите около вас ви правят нервни и раздразнителни. Помислете в какво грешите и се постарайте да се поправите. Така животът ви ще стане по-спокоен, а вие по-сговорчиви. Гостуване на приятел ще ви зарадва и помогне да се отпуснете. Други ще посветят времето си в усвояване на нови знания.

Риби

Денят предразполага към отпускане в домашна обстановка, сред хората и вещите, с които сте свикнали. Осигурете си пълноценна почивка и достатъчно сън, нуждаете се от тях. Имате нужда да размишлявате върху творческите си и професионални планове. Други ще споделят ваканционното си настроение с приятели.