close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 февруари 2021 г.

horoskop 16

Овен

Умението ви да прогнозирате събитията ви носи предимство, но и разочарования. Имате цели, които ще следвате, дори и те да не се споделят от обкръжението ви. В семейството ще постигнете съгласие по спорен въпрос и с известни отстъпки от ваша страна делата ще се подреждат добре.

Телец

Неочаквана среща може да ви изкуши да пренебрегнете предварителните си планове и да се впуснете във вълнуваща авантюра. Ако го сторите едва ли ще съжалявате. Текущи сметки може да разстроят мнозина от вас. Разходите надхвърлят очакванията ви. За сметка на това пък примамлива оферта за допълнителни доходи може да ви компенсира донякъде.

Близнаци     

Сериозността на задачите ви изисква да сте повече отговорни към работата си, за да приключи деня ви успешно. С реален поглед върху събитията, ще се възползвате от даденостите и ще ги накарате да работят за вас. За другите може и да е трудно осъществимо, но вие ще го направите елегантно и с резултат.

Рак

Събитията ще изострят вниманието ви към проблеми, които не са стояли до сега пред вас. Не ги превръщайте в причина да сте по-малко учтиви към околните. Потиснете раздразнението си, ако ви измъчва такова и бъдете практични. За всичко се намира решение, стига да не губите доброто в себе си.

Лъв   

Успешно ще решите проблем, възпрепятствал досегашните ви отношенията с интимния партньор или друг близък човек. Атмосферата ще стане по-приятна, ако не бъдете толкова припрени в изискванията си. Всеки има нужда от лично пространство, не натрапвайте своето. Стресът от деня компенсирайте в тиха, романтична обстановка вечерта.

Дева

Без излишен шум, целенасочено и не без доза самочувствие ще следвате програмата си. Очакванията ви са реални, скоро ще се поздравите с постигнати резултати, подобряващи позициите ви и не на последно място доходите. Привлечени сте от славата и колкото и да съзнавате, че е преходна не спирате да я желаете.

Везни

Ще бъдете еднакво активни в много посоки, защото сте в добра форма. Деловите представители на знака ще решават административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Отношението на другите към вас ще повиши собствената ви увереност и ще повярвате в творческите си и професионални възможности. Възползвайте се от момента.

Скорпион

Повечето от делата, които движите ще се развиват според очакванията и вложената в тях енергия. Успехите ви ще зависят най-вече от прецизиране на детайлите, в което по-добри от вас няма. Денят не е подходящ за започване на нови професионални задачи, за сметка на това ще бъдете вдъхновени за начало на нова интимна връзка.

Стрелец

Занимавате се с прекалено много неща днес и едва ли ще е чудно, че не оставете доволни от нито едно от тях. Определете кое е най-важно за вас на този етап и изцяло му се посветете. Бъдете по-последователни, това само ще ви е от полза. В личен план са възможни недоразумения по ваша вина, затова бъдете готови бързо да поправите грешката си.

Козирог

Прекомерната взискателност към подчинените не е най-доброто решение за момента. Не изневерявайте на себе си и се дръжте адекватно на ситуацията. Отношението на партньорите ви е показателно в това отношение. Спомнете си, че притежавате и чувство за хумор. Може да се окаже полезно решение в определени ситуации.

Водолей

Следвайки развитието на събитията, ще повишите темпото си, което от една страна е добре за бизнеса ви, но в същото време ще създава известни притеснения у вас. Те ще ви подтикват да обмисляте различни варианти и действия, като се съобразите с изискванията на семейството и партньора си.

Риби

При част от вас личните дела ще излязат на преден план, важността им ще ви направи по-забързани и дори малко притеснени. Възможно е спорни въпроси да ви изправят срещу роднини, но с такт и извеждайки истината като водеща позиция, ще постигнете разбирателство. Ако имате съмнения не търсете мигновена развръзка, времето ще работи за вас, стига да му позволите.