close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 август 2017 г.

horoskop 17

Овен

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Телец 

Работата ви днес ще бъде свързана с множество срещи и контакти. От вас лъха енергия и ентусиазъм, които действат като магнит за околните. Търпеливи сте по отношение на въпрос, който ви занимава от доста време и имате твърдото намерение да се справите. Не срещате пречки и по отношение на изясняване на ситуация в личната сфера. Център на вниманието сте вечерта.

Близнаци 

Като че ли е време да отделите повече внимание на семейството си. Някои от вас са прекалено съсредоточени в работата си и пропускат важни събития. Поговорете с най-близките си. Може би точно сега подкрепата ви е особено необходима. Средствата, които очаквате ще се забавят. Може да се наложи да намерите нови източници за финансиране на проект.

Рак

Натовареността ви днес ще бъде в много посоки. Независимо от всичко с желанието, което носите в себе си, ще успявате и ще постигате своите резултати. Помагайте там, където се нуждаят от вас. В личен план ви очакват сътресения, ако не овладеете навреме емоциите си.

Лъв

Ще ви притиснат срокове в службата и това ще затрудни общуването с вас. Въздържайте се от критични забележки, колкото и да мислите, че сте прави. Бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте сами събитията.

Дева

Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.

Везни

Ще ви занимават финансови проблеми и свързаните с тях последствия. Разплащания с кредитори и срещи с хора, на които дължите внимание. Не се притеснявайте, нещата ще се подреждат добре, доколкото това е добре за вас. Духовните ви интереси ще ви срещнат с хора, споделящи вашите разбирания за живота.

Скорпион

Здравето ви и това на близките ви ще занимава повечето от вас. Погрижете се да не ви липсва нищо, с което да провокирате нежелани последствия. Нека финансовата ви стабилност в момента не ви подвежда. Пестете парите си. За дамите от знака се очертават делови успехи.

Стрелец

Съсредоточете се върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Козирог

Истинското място за почивка се различава от шумните места, които ви привличат. Споделете деня си с обичаните от вас същества, това ще помогне на всички ви. Ще получите импулс за нови дръзновения, измежду които ще се засили и сексуалната ви потребност. Животът ви ще стане по-интересен и желан.

Водолей 

Днес с амбициозното си отношение можете да постигнете невероятни върхове в професионалната сфера. Концентрацията ви ще бъде подложена на изпитание, което със сигурност може да ви отдалечи от предварителните ви планове свързани с професионалната сфера.

Риби

Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.