close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 август 2018 г.

horoskop 17

Овен

В отлично настроение ще премине денят ви и около вас ще е приятно и динамично. С желание ще следвате целите, които сте си поставили и ще се адаптирате бързо към всякаква ситуация. Бележите успехи при преговори и това ще ви помогне за по-бързото изкачване в йерархията на управление.

Телец

Работата ви днес ще бъде успешна, но вие очаквате твърде много и затова може да останете разочаровани. Бъдете по-скромни в желанията си за момента, скоро ще имате възможност да разгърнете целия си потенциал. Хората около вас ви подкрепят, опитайте се да им се отблагодарите по подобаващ начин. Поласкани сте от вниманието на човек около вас.

Близнаци

Имате ясни цели, които ви водят напред. Утрото е показателно в това отношение. С проявената си активност ще впечатлите когото трябва и ще създадете условия за добри изяви днес. Изразете по подходящ начин благодарността си към онези, които стоят редом до вас и ви подкрепят във всичко.

Рак

Делови контакти ще ви помогнат да осъществите финансови сделки и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях трябва да сте категорични и твърди. Предизвикателства от личен характер ще поставят на изпитание чувствата и вниманието ви.

Лъв

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. На работното си място ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост.

Дева

Добронамереното ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща ви дейност. Общуванията ще ви носят добро настроение и самочувствието, защото сте съизмерими с успехите на хората до вас. Вест от чужбина ще повиши активността ви и ще ускори предстоящо пътуване.

Везни

Проявявате по-голяма активност от обичайната, характерна за вас. Възможно е това обаче да не съвпада с желанията и плановете на околните за този ден, затова инициативността ви едва ли ще бъде оценена. Работата ви днес ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които ви се предлагат.

Скорпион

Отнасяйте се с повишено внимание към възложените ви от началници и клиенти задачи. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Стрелец

Заемате се с много дела наведнъж днес, затова не се учудвайте, ако в края на деня не сте доволни от себе си. Определете това, което можете да свършите в рамките на този ден и се съсредоточете само върху него. Ще откриете нещо интересно, което ще привлече цялото ви внимание. Изкушавате се от голяма покупка, най-добре е да се посъветвате с близките си.

Козирог

Гаранциите, които днес ще получите по отношение на бъдещ проект, ще ви стигнат за да се захванете здраво за работа. Мотивацията ви ще се повиши и желанието да сте сред хората, които уважавате, и от които бихте искали да се учите.

Водолей

Днес действията ви ще бъдат наблюдавани от хората, които ви заобикалят в професионалната сфера. Дори и да сте много ангажирани на работното си място, организирайте свободните си часове, така че да се заредите с положителни емоции. Приятна изненада от любимия човек.

Риби

Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Ще възникват пречки за преодоляване. Стойте настрана от каквито и да било конфликти. Добре е да обърнете внимание на любим човек, който има нужда от вашата помощ.