close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 април 2019 г.

horoskop 17

Овен

За някои от вас денят ще премине по-вяло, без желание за особени изяви. Криворазбрана от вас истина ще ви повлияе отрицателно и са възможни погрешни действия. В следобедните часове ще ви занимават мисли от личния ви живот, насочени към интимна връзка или друго нещо. Настроението ви ще се подобри и от волята ви да пристъпите към нов проект.

Телец

Доброто ви самочувствие е факт, който се забелязва от всички. Причина за него е и професионалното ви усъвършенстване, и финансовата ви стабилизация. Нова личност ще играе все по-важна роля в живота ви. Добре е да я опознаете по-отблизо и да разберете до колко можете да й се доверите.

Близнаци

Текущите ви ангажименти няма да ви позволят разсейване и волности. Прекалено отдадени сте на кариерата, семейството и роднините за да мислите за лични удоволствия. Но се нуждаете от време за себе си, помагащо ви да релаксирате и насладите на нещата, които ви радват извън дома. Осигурете си го.

Рак

Належаща промяна в плановете ще ви отведе на място, различно от предвиденото. Разчитайте повече на собствените си сили и не изпадайте в паника, преувеличавайки проблемите си. Изчистете главата си от натоварващи ви мисли и се пазете от прибързани решения. Бързо ще решите материален проблем.

Лъв

Ще имате предпочитания към хора, чиито финансови възможности са най-близки до вашите. Добри служебни новини. Ще получите интересно предложение, което ще ви накара да се замислите. Споделете намеренията си със семейството и заедно ще стигнете до точното решение. Не пренебрегвайте приятелите си.

Дева

Динамичен и забързан ден предстои на повечето от представителите на знака. Целите ви са реални и знаете пътя, който трябва да извървите, за да ги постигнете. Факта, че не избързвате с решенията и действията си е повече от предимство за вас. Ще се зарадвате на новината, с която ще ви изненада ваш близък приятел. Вечерта ви ще е приятна и забавна.

Везни

Близките ви изпитват затруднения, които може да разрешите. Не се колебайте да го направите, заслужили са това ваше внимание. Спокойствието, което внасяте ще бъде полезно. Наред с всичко случващо се имате да свършите и доста лични неща. Финансови пропуски могат да ви създадат напрежение, но ще ги преодолеете бързо.

Скорпион

С конструктивен подход ще решавате проблемите днес. Качествата ви няма да останат незабелязани и с тях ще приобщите към делата си хора, чието мнение уважавате. Ще ви спори, а нещата ще се случват така, както сте ги планирали. По някои от въпросите ще отпаднат и притесненията ви.

Стрелец

Отговорностите ви се увеличават и е възможно това да ви по изнерви. Хубавото е, че умеете да общувате и да не подминавате малките радости около вас. Очакванията ви няма да ви задоволят, но не приемайте драматично нещата. Предстои да срещнете човека, който ще ви даде всичко онова, от което се нуждаете.

Козирог

Едва ли ще останете недоволни от днешния ден, тъй като с всичко, с което се захванете се справяте чудесно. Няма работа, която да ви уплаши и нещо, което не можете да свършите. Хората, с които работите ще останат поразени от енергията и ентусиазма, който се излъчва от вас. Отделете време и за семейството си и не пренебрегвайте желанията на част от него.

Водолей

Наличието на финансови средства днес ще ви позволи да погасите задължения и други плащания, които ви създаваха напрежение през последните дни. Ще отбележите и конкретен напредък в професионалната сфера, който заслужено ще ви отреди предни позиции и направи основни претенденти за желано място в управлението.

Риби

В личния ви живот ще настъпи промяна и ще се радвате на споделени чувства. Необвързаните ще открият в лицето на човек от обкръжението си онзи, когото винаги са търсили. Самотата ще отстъпи място на съвместни изживявания и ще се почувствате отново желани. Професионални проблеми са възможни, ако не се съобразите със ситуацията.