close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 декември 2017 г.

horoskop 17

Овен

Ще бъдете приятно изненадани от някой, който ви обича. Но не бъдете прекалено подозрителни, може да го засегнете. Високо ценени сте, а и късмета ви днес е добър. Каквото и да е възползвайте се. Разумът ще ви води и напътства в ролята ви на хора, на които е поверено управлението.

Телец 

Днес бъдете по-приключенски настроени. Само защото сте доволни от това, което сте постигнали досега не значи, че трябва да спрете. Напротив, сега е идеалното време да продължите да градите. Обърнете внимание на любимия човек.

Близнаци

Забравете логиката или здравия разум, защото напоследък в обкръжението ви липсват такива. Възможно е на много моменти да усетите, че партньорите и колегите ви действат спрямо емоциите си. Опитайте се да се адаптирате към тях.

Рак

Вероятно сте разочаровани, че обект на силните ви чувства не ви отговаря с такива. Нужно е да му дадете време. Според звездите, в момента не само вие имате много неща, за които да мислите. Оставете нещата да се изяснят от само себе си.

Лъв

Семейни въпроси и родителски задължения ще ангажират деня на повечето от вас. Други ще работят за интересите си и ще се поздравят с придобивки. В личен план ще се радвате на добро здраве и настроение. За някои – нова връзка или друга, не по-малко щастлива развръзка.

Дева

Каквото ви е притеснявало досега, днес ще се изпари. Животът ви придобива една хармония, която ви е липсвала досега. Обичате да се усамотявате и напоследък го правите често, но днес не е момента.

Везни

Има моменти, в които ще трябва да замълчите, без значение колко са спорни. Днес това е един от тези моменти. Истината никога не трябва да се пренебрегва и всеки, който ви каже друго днес, ще трябва да помислите до колко да му имате доверие.

Скорпион

Днес ще трябва да обърнете внимание най-вече на семейните си отношения. Не допускайте да настъпва криза в тях. Не се оставяйте да бъдете ръководена от мнението на другите. Ако ви се налагат пътувания и някакви преговори, отложете ги за другата седмица.

Стрелец

Подходящ ден за всичко, което би подобрило духовната ви и психическа устойчивост. Природа, спорт, приятели, семейство, пътувания, развлечения и за каквото още се сетите са все подходящи обекти и теми за вас. Въведете в ред кореспонденцията и книжата си, в следващите дни натовареността ви ще е голяма, а от тях ще имате нужда.

Козирог

Налага се да станете по-внимателна с паричните въпроси. Внимавайте с разходите и каквито и да било инвестиции. В любовта е добре да направите крачка назад, за да видите ситуацията по-ясно. Може би сте във връзка, която няма бъдеще.

Водолей

Дори вие от време на време имате нужда да си поемете въздух, да помислите и да начертаете план за собственото си кариерно развитие. Не се опитвайте винаги да бъдете лидер в това, което правите. Позволете и на останалите да блеснат.

Риби

Овладейте желанието си на всяка цена да покажете предимството си пред някой, защото рискувате да се натоварите с чужди проблеми. На последващ етап тези емоции и работа биха ви се отразили недобре на здравето, психиката и настроението. Осигурете си повече време за отдих, като не пренебрегвате интимния си партньор.