close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 декември 2018 г.

horoskop 17

Овен

Делова среща с хора, които ще намерят място в бъдещата ви работа. Приветствайте ги с усмивка, от доброто ви поведение ще зависят последващите развития на делата ви. Плановете на други ще претърпят промени, но ще ви остане време и за по-приятни занимания.

Телец

Получавате доста съблазнително предложение в професионален план, но вероятно ще се наложи да го съгласувате със семейството. Изглежда става дума за доста натоварена и много добре платена работа с отлични възможности за развитие. Предпазливостта ви при контактите с потенциален делови партньор е напълно уместна и ще ви спести неприятности.

Близнаци

С конструктивна мисъл и отговорно поведение ще пристъпите към работата си, което е предпоставка за успех. Организирани и точни ще решавате възникналите въпроси, с което ще ускорите и други развития в своя полза. По отношение на бизнеса е необходимо да сте по-инициативни.

Рак

Някои от вас е възможно да се чувстват объркани днес, тъй като нещо, което са очаквали не се е осъществило. Бъдете спокойни, че това състояние е временно и съвсем скоро ще намерите изход от ситуацията. В личен план трябва ясно да поставите желанията си, а не да очаквате другата страна сама да се досеща за тях.

Лъв

Ще посветите голяма част от времето си днес на цел, чиято цена определяте, като много висока. Съдбата ще благоприятства усилията ви и в много отношения ще оставате доволни от себе си. Бизнес начинанията ще ви срещнат с хора, чиито интереси стоят над всичко и това може да ви по изнерви.

Дева

В желанието си да наложите виждането си на всяка цена са възможни недоразумения и други негативни последствия за вас. Бъдете толерантни и се стремете към синхрон в действията с онези, които ви интересуват, за да вървят гладко нещата. Мислете позитивно и ще ви бъде по-лесно да се справите с проблемите.

Везни

Нещо специално ще промени нагласата ви за деня и ще постави началото на нова традиция в семейството и приятелските взаимоотношения. Връзките ще ви носят повече настроение и ще повишат очакванията ви, което по свой начин ще се отрази на бъдещето ви. С мощен тласък на енергия ще работите за собствения си просперитет.

Скорпион

Предстоящо събитие ще ви накара да се почувствате напрегнати и е възможно вълнението да ви дойде в повече. Дайте си глътка въздух и мислете положително. Нещата ще се развият така, както ги планирате вие.

Стрелец

Ще се съобразите с нечие поведение и ще избегнете пререканията на работното място. Умението ви да предусещате нещата ви помага да вървите напред без особени спадове. В личния ви живот също бъдете предсказуеми, повече се раздавайте и ще се радвате на взаимност, положителните тенденции се задълбочават.

Козирог

Бъдете премерени в приказките си днес, словоохотливостта ви може да се отрази зле на положението ви. Действайте предпазливо, като изчакате удобния момент и задължително след проучване на възможностите си. Ще имате своя шанс, но трябва да покажете, че сте готови да се възползвате.

Водолей

Днес се опитайте да завършите започнатите от вас неотдавна проекти в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с приятели от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална стабилност.

Риби

Присъствието ви респектира и кара мнозина да се съобразяват с вас. Съобразявайки се с общото настроение днес, по-лесно ще постигате целите си. Внимавайте на пътя и при работа на открито. Атмосферата в семейството ще ви провокира към размисъл дали не грешите, като предлагате помощта си във всяка ситуация.