close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 декември 2019 г.

horoskop 17

Овен

Практично ще съчетавате полезното с приятното, отнасяйки се с подчертан интерес към онези срещи, които имат отношение към бъдещите ви реализации. Ще убедите някого в правотата на мислите си и с подкрепата му ще ускорите важни за вас развития.

Телец

С находчивост и бързи действия ще постигнете днес всичко, за което се борите. Ползотворното ви сътрудничество с човек, в чиито умения не се съмнявате ще ускори резултатите от общата ви дейност. Заслугата ще е и ваша, общувайки на високо ниво, се доближавате до желаната цел, без да губите нищо по пътя си.

Близнаци

Настроението ви днес често се променя, което ви прави доста трудни за общуване. Не се учудвайте ако забележите повишеното внимание на околните при контактите с вас. Постарайте се да направите така, че да възстановите душевното ви равновесие Заобиколени сте с разбиране, не се лишавайте доброволно от него. Направете нещо за себе си, което ще ви помогне да се разтоварите.

Рак

Днес ще ви се наложи да обърнете внимание на неподозирани въпроси и е възможно плановете ви доста да се променят. Въпреки това обаче не се колебайте да направите онова, което се изисква от вас. Ще се изненадате от подхода на свой близък колега, но не е изключено да се възползвате от това, което той ви предлага. Шансовете ви за успех в личен план са големи.

Лъв

Възможно е да се почувствате отегчени и уморени, но това няма да попречи на акуратността, с която ще отхвърляте задачите си днес. Ще работите по текущите си задачи, осигурявайки на семейството си всичко необходимо за нормален живот. Няма да ви липсват и поводи за празнуване, успехите на член от семейството ще събере всички ви вечерта.

Дева

Не бъдете мнителни, това не е обичайното ви поведение. Не се заблуждавайте, никой няма за цел да ви измами. Напротив, с мил жест на внимание ще ви се покаже, че около вас има доброжелатели. Търпението ви към един проблем скоро ще бъде възнаградено и отново ще дишате спокойно и щастливи.

Везни

Изглежда времето е много удачно за поставяне на ново начало. Промените, които идват се осъществяват за дълъг период напред. Те ще касаят вашите лични изяви и всичко свързано с тях. Намесват се много и благоприятни за вас фактори. Направете нужното усилие за да получите максимума от ситуацията.

Скорпион

Очакват ви много и приятни събития. Доста находчиви сте и това най-вероятно ще ви донесе успех. Бъдете по-скромни и не влизайте в безсмислени пререкания. Имате отлични шансове да положите началото на силно и трайно приятелство. Получавате покана за събитие, което отдавна ви се иска да посетите.

Стрелец

Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.

Козирог

Денят провокира човеколюбието ви и желанието да помагате на другите. Чувството от това е опияняващо и сериозните трудности, които се очертават на хоризонта изглеждат лесно преодолими. Повярвайте, наистина е така.

Водолей

Опитайте нов подход в битката за сърцето на желан човек. Просто трябва нещо да промените. Помислете къде бъркате. Изгледите ви за успех са почти сто процента и е нелепо да се тормозите. Търпението ви също трябва да е на ниво.

Риби

Работата ви няма да свърши и днес, освен професионални ангажименти, ще се грижите и за дома. Ремонти и други битови въпроси ще поддържат активността ви и за скучаене не може и да мислите. В личния ви живот ще настъпи оживление. Запознанство или друго интимно преживяване ще ви направи щастливи.