close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 май 2017 г.

horoskop 17

Овен 

Денят ще ви предложи изненади, повечето от които ще ви се харесат. Няма да ви е скучно, ще следвате посоката на приоритетите и желанията си. Най-често те ще пробуждат у вас активност и силни чувства. Среща с човек, когото сте позабравили, но той продължава да мисли за вас.

Телец 

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Стратегията ви по отношение на конкретен проект изисква да сте подготвени за бъдещите развития, което предполага повече информираност. В личните си взаимоотношения ще се радвате на повече взаимност.

Близнаци 

Сега е моментът да планирате предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Рак

Днес с постоянство ще постигнете много повече на работното място от предварителните си очаквания. Внимавайте с информация, която споделяте и която може да бъде използвана срещу вас, ако стане публично достояние. Най-вероятно чувството ви за инициативност ще играе градивна роля не само в професионалната, но и във финансовата област.

Лъв

Предпазливостта в отношенията ви с околните ще ви спести излишни недоразумения и дрязги. Ако имате време е по-добре да го посветите на любимо занимание или приятели. Няма да липсват възможности и за нови запознанства. Бизнесмените ще насочат усилията си по реализация на търговска сделка.

Дева

Всеки път ще намирате подкрепа в лицето на човека, с когото ви свързват нежни чувства. Не се двоумете дали да му поверите делата си. Финансови придобивки за онези от вас, които се занимават с бизнес. Увереността ви е добра атестация пред партньори и цялото ваше обкръжение.

Везни

Няма да ви липсват предизвикателства в професионалната сфера. Лекотата, с която ще ви се отдава да решавате част от проблемите си не бива да ви подвежда. Не действайте прибързано и не пропилявайте енергията си за маловажни неща.

Скорпион

Нагласата ви към предизвикателства и новости ще ви направи съпричастни на интересни събития днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Още внимание е нужно към някой, който не ви е безразличен. Покажете му го.

Стрелец

Самоуверени сте днес и поводът за това най-вероятно е свързан с любимия ви човек. Добри новини, свързани с него ще дадат нова перспектива на връзката ви. Денят ще ви предложи избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. В добро настроение сте и е сигурно, че ви очаква приятен ден. Обърнете внимание на здравето си.

Козирог

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока.

Водолей 

Организирайте добре работата си, защото доходите ви ще са пропорционални на усилията вложени в нея. От срещите си ще получите информация, използвайте я. Една случайност ще ви събере отново с позабравен приятел, не бързайте да го пренебрегнете.

Риби

Финансови операции са измежду значимите за вас занимания днес. Тенденцията е към подобряване на доходите, резултатите от работата ви през последните дни красноречиво говори за това. Развитието на личен въпрос ще ви обнадежди. Подобряване на квалификацията ви е сред приоритетите, които следвате.