close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 май 2024 г.

horoskop 17

Овен

Бъдете щедри на добри думи и ще си спестите нечие неблагоразположение към вас. Радвайте се на успехите на другите и насърчавайте позитивните им изяви. Няма да ви бъде трудно, предвид благородството на душата ви. Неотложен ангажимент ще се превърне в перспективен бизнес. Финансови придобивки.

Телец

Ако се изкушите да кажете на някому, че не е прав, му задайте любезен въпрос, чийто отговор задължително да значи “да”. Който стъпва леко стига далеч. Вашата динамичност и добри обноски ще ви помогне в избора на най-доброто решение на проблемите днес. Можете да проявите голяма щедрост, макар за щастие да не харчите парите си безцелно.

Близнаци

Работете за утвърждаване на позициите си на работното ви място. Нужно е да положите още малко усилия. Не предприемайте излишни рискове. И без тях можете да се справите добре и в срок. Ако се появи разминаване между вашите и чуждите мнения лесно ще ги преодолеете, давайки предимство на по-конструктивната идея. Подарете си една приятна вечер.

Рак    

Вслушвайки се в собствените си разсъждения и желания ще постигнете душевен синхрон. Благодарение на него ще трансформирате работата в удоволствие. Пак в тази насока ще предприемете пътуване, което за някои от вас може да бъде до нови места. Ще се заредите с енергия и ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.

Лъв   

Добре ще е днес да не се поддавате на моментни настроения. Проявена от вас небрежност е възможно да ви коства доста трудности. Приемете предложение от близък човек, но внимателно планирайте начина си на действие. Колкото по-съсредоточени сте, толкова по-малко грешки ще допуснете. Помислете за развлечение вечерта.

Дева  

Вежливи, премерени и делови, ще оставяте добро впечатление у другите. Намерили сте верния тон в общуването и мнението си по общи въпроси ще се чува. Днес имате причини да сте доволни от себе си, делата ви се подреждат според очакванията и виждате в перспектива намеренията си.

Везни

Незаинтересоваността ви по въпрос, стоял встрани от вниманието ви, ще излезе на дневен ред. Постигнато споразумение с партньори или участници в професионална задача ще изчисти детайлите и насетне работата ви ще стане по-лека. С търпение и без да насилвате събитията делата ви ще се подреждат добре.

Скорпион

С вяра в собствените си сили и без да се поддавате на чужди внушения, ще постигнете всичко, което планирате за днес. Деловите ангажименти ще повишат добрите ви очаквания в професионално отношение. Други от вас ще се радват на почивката си. Отнасяйте се с уважение към хората, с които общувате и ще се чувствате добре.

Стрелец

Денят ви ще премине в движение и на моменти може да стане уморителен. Но с лекота ще успеете да постигнете разбирателство по сложни въпроси с хора от обкръжението ви. Някои от вас ще потърсят по-преки контакти с колеги и ще им помогнат да подобрят душевното си равновесие. Защото сте силни и умеете да вдъхнете надежда, когато пожелаете.

Козирог

Този ден крие известни рискове, затова бъдете внимателни. Ще ви се налага да мислите за много неща наведнъж, както и да работите с различни хора, с които нямате опит. Търпението е от значение в ситуации, в които ви е трудно да вземете бързо решение. Можете да разчитате на помощта на близък човек, който ще ви подкрепя с идеи и съвети.

Водолей

Ще са полезни инициативи от делови и професионален характер, които могат да ускорят събитията във ваша полза. Успоредно с това ще се погрижите и за близък човек, и съобразявайки се с проблема му, ще намерите заедно решението му. Не потискайте желанията си, следвайки ги, ще се почувствате по-щастливи.

Риби

Като финал на многото ви усилия през седмицата ще е подобрената ви финансова наличност, която ще ви позволи да се починете и помислите за дома. Настроението ви също ще бъде на ниво и без особени затруднения ще следвате желанията си. Други ще мислят за смяна на жилището си.