close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 март 2018 г.

horoskop 17

Овен

Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока.

Телец 

По-лесно ще вървите напред, ако не пренебрегвате благоразположението на онези, които не крият добрите си чувства към вас. Отнесете се с внимание към забавените проекти, променящите се срокове или не върнати заеми, но не показвайте раздразнението си. Вечерта ще се радвате на човек, идващ от далече или на друга приятна среща.

Близнаци

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Рак

По-скоро се освободете от вътрешното си напрежение и ще постигнете баланс на мисли, чувства и желания. Отговорите сами ще ви се предлагат и ще ви подтикват към действия. За това е добре днес да си починете хубаво, като се посветите на приятни занимания. Любимия човек ще ви зарадва с нещо ново.

Лъв

Днес е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво точно искате, а след това просто го направете. Не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре.

Дева

Ще се наложи да предприемете стъпки в посока промяна на досегашния курс. Допитайте се до компетентни хора за въпросите, които ви вълнуват. Ще имате подкрепата на съдбата и тревогите ви се окажат напразни. Просто правете това, което най-добре умеете, бъдете себе си.

Везни

Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Скорпион

Укротете темпото си, за да не се окажете изтощени и отегчени. Денят е подходящ за отмора и възстановяване на силите. Близките ще поемат отговорностите ви за нещата, за които времето ви няма да стигне, живейте по-спокойно. Любовта е на ваша страна и ви зарежда с енергия. Отворете сетивата си за красивото и му се насладете.

Стрелец

Днес ви очакват приятни емоции покрай ваш близък, на когото предстои нещо важно. Подкрепата ви ще бъде просто неизмерима и скоро ще имате възможност да се радвате на успеха, за който сте допринесли. Към края на дена ви се отдава възможност, която не е за изпускане. Направете всичко възможно, за да осъществите свое намерение.

Козирог

Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Водолей

Днес си кажете, че и вие сте човек, имащ нужда от почивка и повече удоволствия. И това е така. Направете нещо специално за себе си, поглезете се. Харесвани сте и това ще внася допълнително настроение вечерта, в компанията на приятели. Забавленията ще ви освободят от напрежението и с нови сили ще се реализирате.

Риби

Денят се свързва както с повишена делова активност, така и с отношението ви към семейството и традициите. Ще довежда всеки възникнал проблем да решението му, но наред с успехите си ще копнеете за тихо място за отмора. Любимия човек е до вас и ще направи вечерта ви приятна. Спазете традицията и създайте подходящата атмосфера за вечерта.