close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 март 2023 г.

horoskop 17

Овен

Възможно е от срещите си с неподходящи хора да се почувствате разколебани за намеренията си. Дистанцирайте се от хора, чието понижено настроение и себеоценка ви влияят негативно. В личния ви живот развитията ще ви носят удовлетворение и ще ви правят активни. Нечия любов ви въздейства стимулиращо.

Телец

С добрите си намерения привличате положителни енергии, даващи ви възможност за бърз напредък в работата. Търсенията ви, професионални, лични, сърдечни и духовни ще получат тласък, осигурявайки ви най-доброто, което заслужавате. Романтична закачка ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка.

Близнаци

С уменията си ще спечелите в своя полза онези, от които зависи повишението ви или друга, желана от вас придобивка. Изразете ясно становището си по проблемите, които разисквате и ще стигнете до решение от взаимен интерес с партньора си. Проявете и чувството си за хумор, не всичко е само пари.

Рак

Днешният ден ще бъде наситен с динамика. Ще приключите успешно една сделка. В семейството са възможни разминавания с по-младите. Но като цяло заниманията ще ви носят удовлетворение. Не пренебрегвайте съветите на най-близките си, някои от тях може да се окажат безценни. Промени в личен план.

Лъв 

Макар и трудно, днес ще успеете да постигнете намеренията си в професионален план. Във ваша полза е факта, че не се отказвате лесно от целите си и използвате всички средства за осъществяването им. Възможно е да останете разочаровани за нещо, на което сте се надявали, но то едва ли ще е фатално. Отношенията ви с определен човек се нуждаят от преосмисляне.

Дева

Потиснете гневното си настроение и станете приветливи. Така ще привлечете на своя страна добрите сили и ще подобрите общия климат. Дайте воля на доброто, което ви провокира и поемете в правилната посока. Не се колебайте да покажете чувствата си на някой, който играе с тях.

Везни

Широко поле за изява на талантите ви днес. Умеете да акцентирате върху качествата си и това ви носи успех. Рисковани начинания от миналото, приключват благоприятно за вас. Възползвайте се от ситуацията и се подсигурете за в бъдеще. Развлечения и удоволствия, свързани с хората около вас.

Скорпион

Ако ви потърсят за подкрепа, не се чудете какви доводи да изтъкнете, за да се измъкнете. Можете и трябва да помогнете по-бързо да се реши проблемът. Всъщност така помагате и на себе си, обстоятелствата ще работят за вас. Ще задълбочите интересите си в нова сфера на дейност и съобразно икономическата обстановка, ще действате.

Стрелец

Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало  за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.

Козирог

Денят ви ще премине в общуване с хора от вашата си среда. Предстои да чуете добри новини, отнасящи се до професионалната ви ангажираност, а също и за хора, търсещи път към вас. Може би става дума за предложение или друга обвързаност. Споделете намеренията си с близките ви и чуйте мнението им. За някои – нова връзка, по-различна, но и по-вълнуваща.

Водолей        

Най-вероятно повечето от вас днес ще предпочетат да си останат у дома и да използват времето си за почивка. Наистина имате нужда от спокойствие, за да възвърнете силите си. Не бъдете прекалено раздразнителни в отношенията си с вашите близки, а зачитайте повече на тяхното мнение. Ще се почувствате добре ако направите нещо лично за себе си, вие изберете какво да е то.

Риби

Ако искате да предизвикате омраза, която да трае десетилетия и да не угасне, докато сте живи, достатъчно е да отправите някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата и. Намерете подходящите думи и момент за да споделите с партньора си това, което отдавна таите в сърцето си. Покажете му, че сте до него и горите от желание да опитате нещо ново. Промените ще са за добро.