close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 ноември 2017 г.

horoskop 17

Овен

Каквото има да стане, то ще стане. Бъдете активни и не само присъствайте, а и мислете. Предстои ви приятна изненада свързана с романтична среща. Ще изживеете моменти наситени на емоции. Любовта ще ви окрили и мотивира да вземете важните решения, за които до сега не ви достигаше кураж.

Телец 

Колкото и да респектирате с интелект и информираност, не пренебрегвайте околните. Бъдете отзивчиви и ще ви бъде по-лесно да наложите идеите си. Ще се погрижите за предстоящо пътуване или друга нужда на близък човек. На работното място ще откриете, че новият шеф е благоразположен към вас и ще се възползвате.

Близнаци

Колкото повече отговаряте на всяка нужда на околните, толкова повече ще изискват от вас. Уверете се, че всички знаят, че няма да позволите да бъдете използвани. Тези, които най-много имат нужда от помощта ви, са именно тези, които никога няма да я поискат.

Рак

Денят се оказва доста натоварен в службата. Пред вас стоят дела, които трябва да свършите в срок и това не позволява да действате без предварителен график. Ще се справите блестящо, ако подходите към ангажиментите сериозно и по план.

Лъв

Колкото и лежерно да го давате днес, ще откриете, че все се намират малки неща, които да влязат под кожата ви и да ви ядосат. Хората, които ви познават добре, ще разберат какво ви и е и ще стоят далеч. Останалите обаче ще се научат по трудния начин.

Дева

Успехи ще имате и днес при разговори с делови партньори и занимания със служебни ангажименти. Чувствате напрежение, но то няма да ви направи по-малко обективни. Ако разговорите ви натоварват, оставете деловата дейност за друг ден, но належащите служебни ангажименти не отлагайте, за да нямате проблеми.

Везни

Старанието ви да сте полезни е чудесно, но ще запазите авторитета си, ако не го изтъквате на всяка цена. Щом е искрено не се нуждае от излишна показност. В личен план ще имате проявления в бизнеса, печеленето на пари и не на последно място в грижи за семейството си. Придавайте значение на дребните неща днес, без които големите губят смисъла си.

Скорпион

Последният работен ден ви прави особено напрегнати, защото около вас се случват неща, за които все още не сте съвсем подготвени. Запазете спокойствие и не предприемайте каквито и да било действия. Съдбата ви закриля от евентуални лоши изходи. Внимавайте с пиперливия си език, за да не влезете в конфликт с недоброжелател.

Стрелец

Очевидно се нуждаете от почивка, затова оставете настрана ангажиментите, които могат да почакат. Стараете се да помогнете на свой близък, който не може да се справи със свое вътрешно противоречие. Ще имате успех при него, защото вярата му във вас е силна. Много от вас ще тръгнат на пътешествие.

Козирог

През целия ден чувствате нервност и неудовлетвореност. Желаете да промените нещо, но ще го направите прекалено рано, без все още да му е дошло времето. Бързате и не изпипвате нещата докрай. Вечерта сте особено избухливи. По-добре е да останете насаме със себе си, вместо да организирате срещи с приятели.

Водолей

Силите ви са активирани на максимум, което ще доведе до пълна мобилизация в служебен план. Всичко това обаче води до чувство на увереност и често – самовлюбеност. Бъдете обективни. Позволете на колегите да отправят критика и забележки към вас. В личен план запазете спокойствие. Преуморени сте, имате нужда от почивка.

Риби

Ще проявите рационалния си дух и ще се възползвате от възможностите на деня. Ако не виждате такива, не пренебрегвайте удобствата и развлеченията си. Споделени с близките ви, ще направят атмосферата около вас особено приятна. С красноречие и аргументи ще си осигурите финансирането на новия ви проект.