close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 октомври 2017 г.

horoskop 17

Овен

Днес ще се чувствате уверени, силни и упорити да се борите за целите си. Предстои страхотен ден за отношенията ви с близките и за емоционалния ви живот. Гледате на света по-оптимистично и имате настроение за пътувания, срещи с приятели и почивка.

Телец 

Освободете се от всичко, което ви натоварва, не поемайте чужди отговорности и не бъдете прекалено добри. Може да облекчите положението си, като се съсредоточите само върху собствените си задачи. Някои от вас ще получат привлекателно предложение, не се колебайте, приемете го.

Близнаци 

Може да срещнете завист в очите на околните, но не се измъчвайте. Това е показател за вашия подем. Близките ви обичат и подкрепят, дайте си сметка, че не всички имат такова богатство. Ще успеете да се справите с проблем и така ще заздравите вярата в собствените си сили. На върха сте, носители на благородни и човеколюбиви идеи сте, направете ги достояние на всички.

Рак

Възможни са трудности в отношенията ви с близките. Планирайте само кратки пътувания. Във финансово и професионално отношение очаквайте добри новини. Възползвайте се от ситуацията и сделките, които ви предлагат на момента. Фокусирайте се върху работата си.

Лъв

Пред вас се откриват възможности за нови интереси, приятелства и връзки. Времето е благоприятно за нови начинания. Ще получите голяма подкрепа от страна на близките си. Възползвайте се от всяка ситуация. Помислете за начина си на живот и как да се отървете от някои от вредните си навици.

Дева

Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.

Везни

Непредвидени затруднения ще ви разколебаят да продължите работата си по вече започнат проект. Подготвени сте за всякакви ситуации, но в случая не става въпрос за непреодолими спънки. С повече търпение ще преодолеете трудностите и ще излезете победители. Романтични предизвикателства ще ви накарат да забравите проблемите си.

Скорпион

Ще бъдете романтично настроени и ще търсите повече развлечения. Добре е да не се впускате в авантюри, застрашаващи здравето и авторитета ви. Деловите задачи ще ги решавате в движение и ще излизате от всяка ситуация победители, защото енергията ви ще е достатъчна. Някои ще вземат участие в празнично събитие.

Стрелец

Добри резултати в делови и личен план ще зарадват повечето от вас днес. Много е вероятно дълго и интересно служебно пътуване да ангажира днешния и близките дни. Прекрасни условия за значителни финансови постъпления. Успявате да потушите зараждащ се скандал на работното място и печелите симпатиите на колегите си.

Козирог

Без да се отрази на работното ви темпо, ще включите в ангажиментите си и нови задачи, приемайки ги за интересни и срочни. Денят ви ще е пълноценен, въпреки, че е възможно и да се отегчите от някого или нещо. Други ще бъдат принудени от обстоятелствата да търсят нова работа, което разбира се, няма да им се хареса.

Водолей

Овладейте емоциите си и работете по делата си спокойно. Не се предавайте, ако нещата не се получат от първия път. Имали сте и друг път подобни изживявания и би трябвало да знаете, че можете да се справите, стига да проявите волята си за успех. Ще засилите контактите си с представители на чужди фирми, ако ви предстои работа по общ проект.

Риби

Дългоочакваната възможност да развиете скрития си талант най-накрая е тук. В романтично отношение месецът е благоприятен за започване на нова връзка. Изпълнени сте с ентусиазъм и смятате, че можете да се справите с всичко. Възможно е дори да срещнете любовта на живота си.