close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 октомври 2018 г.

horoskop 17

Овен

Днес можете да се радвате на отлични резултати в професионалната сфера, ако се опитате да използвате фантазията си и оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот.

Телец

Възможно е да ви се наложи да се занимавате и с дела, които не сте планирали. Въпреки това ще съумеете да реагирате адекватно на обстановката и да извлечете дивиденти от нея. Очаква ви добро сътрудничество с човек, с когото започвате нов проект. Вечерта ще имате повод за празнуване.

Близнаци

С отегчение ще премине денят ви в службата. В отношенията си с околните ще изпитате повече разнообразия. Среща със стар приятел ще върне лентата назад за да припомни отминали радости.

Рак

Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.

Лъв

Очаква ви динамичен и изпълнен с емоции ден. Подхождате към всяко нещо с любопитство и желание да вникнете в нещата. Съвет на близък човек може да промени мнението ви по въпрос, който сте считали за решен. Ангажирани сте с член от семейството ви, който се нуждае от подкрепата ви. Не бъдете твърде критични към приятел, решил да подходи авантюристично към нещо.

Дева

Предприемате своя инициатива днес и сте убедени в успеха си. Това съвсем не е случайно, днес късметът е изцяло на ваша страна и много скоро ще се убедите в това. Откривате ценен партньор в лицето на човек, с когото ви предстои да работите заедно. Пред вас се открива възможност, която наистина не е за изпускане, затова не губете време.

Везни

С упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Скорпион

Възползвайте се от благоприятните шансове в професионалната сфера, защото само така ще успеете да реализирате жадуваните от вас още от миналото значими промени в служебен план. В любовта не започвайте взаимоотношения, за които реално не сте все още подготвени.

Стрелец

Ще съумеете да се справите с един проблем и няма да се колебаете да защитите докрай позицията си. Независимо от възникналите противоречия знайте, че сте на прав път. Имате шанс да завършите всичко, с което сте се захванали днес. Моментът е подходящ за нови покупки и освежаване на гардероба ви.

Козирог

Някои от вас ще бъдат изправени пред възможността да сменят работното си място. Делово предложение ще ви заинтригува, но не бъдете спонтанни, помислете, преди да отговорите. С интелигентното си излъчване ще печелите симпатии и много хора ще застанат зад вас.

Водолей

Имате интересни идеи относно бъдещата си работа, но ще трябва да поработите повече върху тях преди да ги оповестите. По-добре ще е ако не избързвате с решенията си, бъдете по-търпеливи и в работата си с други хора. Не очаквайте всеки да мисли и действа като вас, и оценявайте по достойнство чуждите качества.

Риби

Направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.