close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 февруари 2017 г

horoskop 17

Овен 

Прекрасен ден. Успехът ви преследва на всяка крачка. Всичко ви спори. Това е особено характерно за бизнес делата ви. Успявате много умело да съчетаете удоволствията и деловите ангажименти, към които подхождате с ентусиазъм и премерена амбиция. Все пак не използвайте деня си само за работа, намерете време и за отмора.

Телец 

Няма да са напразни усилията ви днес, ще се радвате на заслужено внимание и повишаващи се финанси. Ще влияете на околните с добронамереното си излъчване и желание за подкрепа. Такова поведение не остава незабелязано, съдбата ще ви дари с възможности за развитие. Бързо възстановяване от здравословен проблем.

Близнаци 

Днес не забавяйте реализацията на плановете ви свързани с професионалната сфера. Стремете се да приключите със служебните си ангажименти в разумни срокове, защото на този етап от време за всяко отлагане ще трябва да плащате с допълнителни часове работа.

Рак

Променените условия и нови изисквания в работата ще ви създадат известно напрежение, но не за дълго. Прагматично ще набележите конкретни стъпки за справяне с трудностите и уверено ще продължите напред. Съобразете се с мнението на колегите и не пренебрегвайте опита им. Вечерта ще разпуснете в компанията на приятни хора.

Лъв

Част от родените под този зодиакален знак днес ще имат възможност да увеличат своите придобивки следствие на допълнителните ангажименти, които поехте неотдавна в професионалната сфера. Ще заслужите успехите си, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си.

Дева 

Високите ви изисквания ще отсеят онези, които напразно се опитват да се домогнат до вас. В същото време ще пристъпите към изпълнение на делата си професионално, като фокусирате вниманието си върху наболелите въпроси. Интересно предложение ще ви накара да разширите познанията си, за да сте подготвени по дискутирани теми.

Везни 

Обединете усилията си с професионалисти, в чиито качества вярвате и ще постигането по-скоро целта си. Развитието на общ проект зависи от финансирането, но няма да срещнете затруднения, предвид участието на хора с възможности. Усилията, с които работите не отслабват вярата ви и това е най-важно сега.

Скорпион 

Ще полагате усилия, но не винаги ще успявате да постигнете целите си. Потърсете съдействието на хора, които уважавате като професионалисти и можете да им се доверите. Не преувеличавайте значимостта на проблемите си и намерете време и за почивка. Ще имате избор и няма да съжалявате за това.

Стрелец 

Динамично ще преминете през днешния ден, амбицирани да бъде успешен и приятен, каквото и да ви струва това. Медии, политика, спорт, образование са сред водещите теми за много от вас. Нова работа или друго вълнуващо занимание ще направи други особено старателни. Вечерта оставете за развлечения и отдих.

Козирог

Правете компромиси днес и ще постигнете желаното. Бистротата на мисълта ви ще ви осигури предимства, каквито на други няма да се предложат. Възползвайте се от моментното разпределение на силите, за да прокарате и осъществите важните за вас идеи.

Водолей 

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Риби

С вяра в силите си ще работите въпреки трудностите и ще успявате. Стъпили сте здраво на земята и последователно следвате целите си. Ако дадете пари на заем, може би няма да си ги получите. Радостни новини от роднини, живеещи далече. Други ще вземат важно решение във връзка с образованието си.