close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 февруари 2020 г.

horoskop 17

Овен 

Откриващите се пред вас възможности поддържат духа и активността ви във форма. Бизнесмените ще получат известие или друго потвърждение за развитията, които очакват. Ще имате придобивки и сбъдване на съкровени желания. Съмненията ви към човек, с когото ви свързват общи дела ще отпаднат.

Телец

Не се отнасяйте безкритично към прекалено усърдните си доброжелатели днес. Много вероятно е някои да се опита да ви навреди. Професионалните ви ангажименти се развиват точно според желанията ви и засега евентуалните ви притеснения са напълно неоснователни. Бъдете предпазливи с обещанията, които давате и с хората на които ги давате.

Близнаци

Работете, за да превърнете недостатъците си в достойнство. Насърчете онзи свой порив, с който бихте могли да започнете нещо в своя полза и то да не свърши с края на деня. Нов бизнес, образование или друга стъпка, която да промени в положителен смисъл живота ви. Покажете истинските си намерения и не за сметка на други.

Рак

В добро настроение сте и се раздавате безгранично, а това понякога е изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза, но само, ако ви ги искат. Може и да съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с някой, когото не сте виждали от много време ще ви развълнува и направи по-романтични.

Лъв

Започвате седмицата с готова програма, а и обвързването ви с нови отговорности ще продължи. От срещите си ще черпите полезна информация, обогатяващи ви с идеи, оферти за работа и проекти. Потърсете подходящ начин за разтоварване от напрежението и стреса. Нечие присъствие ще ви подтиква да давате най-доброто от себе си и то ще се оцени.

Дева

Съсредоточете се върху важните си задачи. Всяко разпиляване на силите може да доведе до изтощение. Развивайте умението си да организирате, ще ви бъде необходимо. Обърнете внимание на детайлите в дейността си, те са важни. Нямате много време за приключването на неотложна задача.

Везни

Не се отказвате лесно от поставените цели и може би именно тази упоритост е в основата на успеха ви днес. Трудностите, които срещате само допълнително ви стимулират. Активността ви е заразителна, а и вие умеете да насърчавате партньорите си. Отлични възможности да разгърнете потенциала си. Някои от вас дълго ще помнят този ден.

Скорпион

Избягвайте напрежението днес защото това рискува да ви направи нервни към края на деня. Опитайте се да не обръщате внимание на незначителни неща, това само отнема от енергията ви. Ваш близък ще ви помоли за услуга, но вие едва ли ще успеете да се отзовете в момента, ангажирани с по-важни неща.

Стрелец

Настроението ви днес е чудесно. Заемате се с различни неща, в които наистина ви бива, а това определя и добрите резултати, които постигате. Околните ще оценят ваша добра идея, стига да не се откажете от осъществяването й. Въпреки че е възможно да срещнете трудности в началото, бъдете сигурни че по-късно ще успеете да се справите с всички предстоящи задачи.

Козирог

Не залагайте на предложения, в които не сте убедени. Доброто ви финансово състояние позволява да се отдадете на страстта си към харчене. Харесвате всичко изискано и красиво, но помислете дали е практично да се ограждате с безполезни вещи. Направете подарък на любимия човек.

Водолей

Погрижете се да изчистите възникналите недоразумения между вас и близките ви, за да бъде деня ви хубав. Мислете позитивно и не търсете недостатъците на другите, без да отчитате своите. Покажете, че сте надраснали дребнавото и сте готови за помирение. Вглеждайте се в знаците на съдбата и следвайте насоките им.

Риби

На работното място и в къщи сте еднакво ценени и желани. Много очаквания са насочени към вас – за решаването на проблеми и постигане на договорености. Нещата ще се подредят и без да влагате много нерви, бъдете спокойни и добри. На свой ред и вие ще търсите близостта на хората, които ви правят щастливи.