close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 юни 2017 г.

horoskop 17

Овен

Споделете деня си с вашите близки. Едно пътешествие извън града ще ви зареди с впечатления и емоции. Вълненията ще са споделени. Нужна ви и повече енергия за предстоящата седмица. Делова среща ще стане причина за нова насока на интересите ви.

Телец 

Притесненията ще отслабят силите ви и ще направят по-малко резултатни действията ви. Направете си програма и я следвайте, без да се разсейвате в много посоки. Нещата ще се случват, каквото и да усещате. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите страхове в душата си.

Близнаци 

Много приятни изживявания ви очакват през този ден. Вечерта не оставайте вкъщи, излезте и се забавлявайте с приятели. За необвързаните се очертава нова любовна връзка.

Рак

Избягвайте противоречията с човека до вас днес. В някои случаи ситуацията може да се окаже доста напрегната и от съвсем незначителен повод да избухне грандиозен скандал. Най-сетне имате достатъчно време за любимите си занимания и можете спокойно да им се посветите. Не пренебрегвайте нуждите на близките си и им обърнете подобаващо внимание.

Лъв

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции. Ще съумеете да разпределите времето си по такъв начин, че да свършите всички ангажименти, свързани с дома и семейството, и да ви остане време и за заслужена почивка и срещи с приятели.

Дева

Не бъдете безразлични към чувствата на околните и не ги изолирайте от живота си. С някои от тях имате по-задълбочени взаимоотношения, които би трябвало да ви носят наслада, а не отегчение. Не налагайте мнението си, бъдете търпеливи и отстъпчиви. С чужда помощ ще приключите своя задача и ще ви остане време за почивка.

Везни

Доставяте си малко радост и кулинарни удоволствия. Обмисляте едно пътуване и макар че нещата не са узрели за него, отваряте отново темата пред близки и приятели. Парите или липсата на такива няма да ви спрат.

Скорпион

През този ден обичайния ви ритъм на живот ще бъде нарушен от многобройни събития. Ще ви изненадат неканени гости, но това само ще ви разсее от грижите и ще ви зареди с положителни емоции. За някои се очертава дълъг път.

Стрелец

Тази събота дори и да имате усещането, че действията и възможностите ви са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.

Козирог

Не предприемайте начинания свързани със значителни разходи. Рискувате сериозно да ощетите семейния бюджет. Доверете се на ваш близък, вероятно е да ви даде много полезен съвет. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Водолей 

Днес проявете повече търпение към прищевките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Риби

Помислете за почивка, защото е очевидно, че се нуждаете от такава. Не са малко нещата, които биха ви разведрили, остава да направите своя избор. Среща вечерта ще ви подтикне към освежаване на гардероба ви. Не пренебрегвайте даденостите, с които ви е дарила природата. Подчертавайте ги.