close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 януари 2024 г.

horoskop 17

Овен

Справяте се успешно с непредвидено възникнала пречка, която е застрашавала част от постигнатото до момента. Своевременните ви действия са особено ценни. Помагате на свой колега да преодолее проблем, в който вие имате повече опит. В личен план се радвате на добра новина. Предстои да се случи нещо хубаво, за което вие тайно си мечтаете.

Телец

Предстои ви да се справите с доста ангажименти днес и само ако успеете да организирате добре времето си можете да разчитате на успех. На моменти желанията ви не се покриват с възможностите ви и това най-вероятно е свързано с разочарования. Още не е късно да започнете отдавна планирано начинание, и да привлечете към него ваш приятел.

Близнаци

Днешният ден се очертава като най-наситения с положителни емоции от цялата седмица. Добрите новини ще ви връхлитат ежеминутно, а прекрасното ви настроение изглежда непоклатимо. Може би ви предстои желана и очаквана от вас промяна.

Рак

Въздържайте се днес от всякакви действия, които биха могли да влошат позициите ви на работното място. Насочете упоритостта си към ползотворни дела и не обръщайте внимание на емоциите на околните. От вас днес ще зависи колективна дейност, затова не допускайте да не бъде свършена както трябва. Обърнете внимание на човека до себе си.

Лъв   

Ще посветите от времето си на проблеми извън дома. Целите се високо и няма да съжалявате, предстои да откриете важни истини за пътя си. Няма да липсват вълнения, но бързо ще ги овладеете. На работното място ще се потрудите повече, за да защитите позициите си и има защо. Очакват ви нови предизвикателства.

Дева

Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.

Везни

Днес не предлагайте помощта си ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Дерзайте!

Скорпион

Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.

Стрелец

Предстоят събития, с които ще утвърдите позициите си. Денят обещава да потръгне добре още от сутринта, но от вас зависи дали ще съумеете да удържите емоциите си. Околните правят опити да злоупотребят с вашата отстъпчивост. Това можете да победите единствено с категорични, но дипломатични действия.

Козирог

В служебен план добрите новини ще идват една след друга. Със задоволство отбелязвате, че сте ценени и предпочитани като партньори. С премерен тон и чаровна усмивка лесно постигате своето. Консултация със специалист ще ви бъде само от полза, било за здравето или за бизнес.

Водолей

Твърде вероятно е днес да се занимавате с работа и то по причини, независещи от вас. Бъдете спокойни, ще постигнете задоволителни резултати и най-вече чувствително подобрение на финансовото си положение. Възможна е преумора, внимавайте.

Риби

Не прахосвайте силите си за дреболии. Открива ви се много добра възможност да напреднете. Просто бъдете по-съсредоточени и не се поддавайте на емоциите си. Авторитетът ви е на висота и това ще ви помогне при евентуални преговори.