close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 август 2017 г.

horoskop 18

Овен

Днес ще успеете да спечелите доверието на човек, на когото искате да се харесате. Това значително ще подобри самочувствието ви и ще ви накара да работите с двойно по-голямо усърдие. Добре ще е, ако вечерта се разтоварите сред приятна компания. Обадете се на някого, с когото отдавна не сте се виждали.

Телец 

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист. Денят е подходящ за общуване с всичко, което ви носи настроение и ви помага да станете по-ведри и добри.

Близнаци 

Силната ви воля ще ви е особено необходима днес, за да се справите с всичките си задължения. Увлечени в работата си няма да забележите промените около вас, с което ще предизвикате неодобрението на околните. Вечерта се отдайте на забавления.

Рак

Денят ще бъде противоречив. Най-добре не се заемайте с нови дейности. Опитайте се да изчистите от ежедневието си всичко, което и излишно и ви носи само отрицателни емоции.

Лъв

Не се поддавайте на натиск, дори и от хора, които стоят високо в йерархията. Мотивирано отговорете на неоснователните им упреци. Имайте вяра в себе си и отстоявайте интересите си, силни сте и можете. Също така не помрачавайте настроението си, като се връщате назад в мислите си. Успехите водят до нови успехи.

Дева

Този петък се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания в професионалната сфера, за да можете спокойно да се надявате на повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Бъдете толерантни към по-слабите.

Везни

Вникнете в детайлите, които определят работата ви, като прецизна и не се подписвайте върху документи с неизяснено съдържание. Всяко недоглеждане ще ви струва скъпо. Настроението ви ще се пренесе и върху отношенията ви с колегите. Проявления на добро възпитание и търпеливо приемане на чуждото мнение ще ви спестят неприятни вълнения.

Скорпион

С навременните си и точни действия ще се справите с непривична за вас ситуация. С присъствието си внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните и подобрявате атмосферата около себе си. Добро попадение ще ви осигури преднина и ще породи нови желания и идеи.

Стрелец

Сигурно е, че няма да ви е скучно днес. Съдбата ви е подготвила изненади, които ще разнообразят ежедневието ви. Няма да ви липсват и предизвикателства, но те само ще будят у вас положителни чувства. Очаква ви среща с човек, когото сте позабравили, но той не. Не оставайте равнодушни към съмненията на роднина, помогнете му да ги преодолее.

Козирог

Днес не разрешавайте чужди финансови затруднения с личните си спестявания. Избягвайте всичко, което може да ви донесе нестабилност. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество.

Водолей 

Успешността на деня ще зависи от това до колко ще успеете да овладеете емоциите си. Устоявайки на предизвикателствата ще може да се насладите на прекрасна вечер, в която ще бъде компенсирани за добрината си.

Риби

Добре ще е ако посветите времето си днес на почивка и приятни занимания. Едва ли ще бъдете особено ползотворни в работата си, но затова пък със сигурност ще се насладите подобаващо на свободното си време. Спокойни сте относно разрешението на личен въпрос, тъй като знаете как да постъпите независимо от ситуацията. Възможни са изненади.