close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 август 2018 г.

horoskop 18

Овен

В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Промяната ще ви приветства с новостите си. Приемете я, като не се притеснявате за нищо. Правилно и навреме взето решение ще ви доближи до реализиране на своя идея. Среща с подходящия човек ще ви разнообрази и помогне да преодолеете свое затруднение.

Телец

Ще се изправите пред нерешени въпроси, които могат да ви създадат повече напрежение. С търпение и желание, но без да изхождате от позицията на силата, ще се справите. Намерете верния тон, така че всички около вас да се чувстват спокойни и свободни в избора си. Това ще ви спечели доверието им.

Близнаци

Проявявате прекалена доверчивост към хората и е възможно да ви измамят. Ако забележите партньора ви да страни от вас непременно потърсете причината в себе си. С топли думи намерете най-прекия път до сърцето и разума му. С общи усилия ще се справите. За някои се очертава да получат неочаквани средства, което ще ги зарадва но и ангажира.

Рак

Натоварената ви седмица изисква да отделите повече време за почивката си. Отпуснете се, без да мислите за грижи и проблеми. Ще достигнете до лични открития, даващи ви тласък за конкретни действия в подреждането на житейските ви приоритети.

Лъв

За предпочитане е да си останете в къщи или на място, което ви позволява да си починете пълноценно. Отнесете се с разбиране към нечие неразположение и не бъдете прекалено претенциозни. Изчистете недоразуменията помежду ви, за да не пречат на взаимоотношенията ви. Подготовката на семейно тържество ще сближи всички ви у дома.

Дева

Настроението ви днес е чудесно, затова можете да очаквате само приятни неща от този ден. С каквото и да се заемете, вършите го с удоволствие и в крайна сметка оставате доволни от себе си. Някои от вас прекарват част от времето си сред природата, което ви се отразява наистина добре. Отношенията ви с любимия човек са в разцвет.

Везни

Въпреки всички неприятни неща, които е възможно да ви се случат днес, вие запазвате доброто си настроение и сте способни с добра дума да се отправите към всекиго. Личната ви дисциплина е завидна, на вас може да се разчита.

Скорпион

Днес ще си мислите, че всички неприятности на света са се стоварили върху вас. Всъщност денят ще е съвсем нормален, но лошото настроение ще ви подтиква да мислите за себе си като жертва. Опитайте се да се преборите с него като си доставите малко удоволствие.

Стрелец

Използвайте времето си за всичко, от което сте се лишили в последните дни. Едно пътуване ще ви обогати с нови, приятни впечатления и запознанства. Добрата ви психическа форма ще ви позволи по-лесно да намерите решение на проблем, който ви е затруднявал до сега. Поставяйте си нови задачи, това поддържа духа ви и ви прави активни.

Козирог

Постарайте се да намерите време за така жадуваната от вас екскурзия извън мястото, където живеете. Почивните дни са добро начало в тази насока. Дори веднага след това да се наложи да се върнете към обичайното си ежедневие, промяната ще ви подейства много обновяващо. За това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами.

Водолей

Ангажиментите ви днес ще погълнат цялото ви внимание и енергия. Но ще преодолявате с лекота изникващите неприятности. Не губете търпение и ще добиете нужната ви приспособимост, за да сте успешни. Отворени сте за новите идеи, които срещате. Обърнете внимание на семейството и децата си.

Риби

Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Не допускайте неразбирателства да провалят плановете ви, заложете на принципите и ги следвайте. Не изключвайте и компромисите, като част от играта, но и не престъпвайте правилата.