close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 април 2019 г.

horoskop 18

Овен

Усилията ви от последните дни няма да са напразни и това ще се потвърди от днешните ви постижения. Нищо случайно не съзирате във възхода, който бележите, напротив. До себе си ще имате едно силно присъствие и това е достатъчно, за да направи щастието ви пълно. Живейте по-спокойно, нямате причини за притеснения.

Телец

Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.

Близнаци

Една нова възможност за реализация ще повиши настроението ви и ще ви зареди с позитивни очаквания. Лобито ви е силно и може да се надявате на добри резултати. Високо оценени ще бъдете сред колегите и началниците си. Предстоящо пътуване ще ви направи по-нетърпеливи и ще увеличи притесненията ви.

Рак

Имате да решавате важни въпроси и това внася известно напрежение в мислите ви. Не се лишавайте от съветите на околните, могат да ви наведат на мисли, които сте пропуснали и не са за пренебрегване. И съдбата иска да ви помогне, но за това трябва да се отпуснете и да се вслушате във вътрешния си глас.

Лъв

Бъдете открити в отношенията си и споделете съмненията, ако имате такива. Това ще ви помогне да се справите с тях, изчиствайки ги, ще продължите успокоени и заредени с надежда. Не забравяйте, че всеки има право на личен избор, не натрапвайте своя. Каквито и общи решения да бъдат взети, съобразете се с тях.

Дева

Въпроси от професионален и служебен характер ще повишат заетостта ви днес, но и ще ви удовлетворят финансово. Внимавайте и не се претоварвайте, здравето ви трябва да се щади. Не рискувайте. Бъдете закачливи, но и умерени в хумора си, не всеки е способен да го приеме.

Везни

Бъдете предпазливи във всяка своя дума и действие. За да не си създадете допълнителни проблеми, по-малко говорете. Ако се окаже, че неволно сте обидили някого на мига му се извинете. Заредете се с търпение и овладейте нервите си. Опитайте се да синхронизирате собствените си желания с тези на партньора си за да се радвате на споделени чувства.

Скорпион

Търсейки разбиране по проблем, който ви тревожи, ще срещнете морална и финансова подкрепа. На работното си място ще се изявите с професионални умения и организаторски опит, каквито никога не са ви липсвали, което ще се оцени. Но не се стремете към одобрението на всички, това просто е невъзможно, освен, че е и излишно.

Стрелец

Проблем, възникнал от нищото ще намери решението си. По отношение на материалното си благополучие ще получите съдействие от човек, ползващ се с голям авторитет сред хората, които считате за капацитети в сферата на интересите ви. Интимният ви партньор също ще ви помага да постигнете по-бързо целта си. Любовта е стимул за всеки, който е с открито сърце.

Козирог

Толерантни и добронамерени сте към околните и това ви помага да преодолявате с лекота неизбежните дребни раздразнения. Проявете търпение спрямо ваш близък, това е най-доброто, което можете да направите в дадената ситуация. Материалното ви положение е добро и можете да си позволите и нещо за душата.

Водолей

Не се доверявайте на първото си инстинктивно впечатление. Естествената ви реакция, която е по вкуса ви, е да заемете отбранителна позиция. Внимавайте. Запазете спокойствие и анализирайте първата си реакция. Тя може да бъде най-лоша. Не най-добрата. Но вие умеете да гледате напред и да действате бавно, но сигурно, защото се интересувате от най-доброто. А за него си струва да се чака.

Риби

С подходящи аргументи ще изложите позицията си по наболял въпрос и ще постигнете разбиране за решаването му. Без да упреквате инакомислещите, ще ги насърчите към самообразование и повишаване на квалификацията им. Гъвкавото ви поведението ще ви спести огорчения и направи доволни.