close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 декември 2017 г.

horoskop 18

Овен

Ще сте затрупани със задължения и отговорности на работното място. Избягвайте крайностите и бъдете малко по-оптимистично настроена. Не пренебрегвайте любимите си хора заради кариерата. Не се поддавайте на негативни влияния и провокации.

Телец 

Налага се да се адаптирате бързо към промените в професионален и личен план. Следващите дни може да се окажат решаващи за евентуално начало на връзка, сключване на брак или за развитието на друг вид важни събития.

Близнаци

Тенденциите, които се налагат, както на работното място, така и в живота въобще ще ви подтикнат да търсите нови пътищата за реализация. Ще създавате връзки и ще влизате в обвързващи ви съдружия. Инерцията ще ви напусне, делата ви ще се ускорят, но нали към това се стремите. Прозорливи сте и ще се стремите към най-доброто за себе си.

Рак

Насочете изискванията си най-напред към себе си, а след това и към другите. Така ще си спестите конфликти с много хора. Прецизността е чудесно качество и си струва да го изповядате, дори това да не се харесва на околните. Работите с хъс по нов проект и не щадите сили за да докажете правотата си.

Лъв

Деловите ангажименти ще ви държат далеч от дома днес. Не съжалявайте за това, а по-добре се съсредоточете върху работата си. Ще имате достатъчно време да си починете, а и може би ще ви е по-лесно с приходите. Не пропускайте възможността да се позабавлявате с най-близките си приятели.

Дева

Денят ще ви носи сполука и радост. Ще успеете във финансовата сфера, ако проявите повече енергичност и не се предавате лесно. Ще ви подкрепят приятелите и хората около вас. От тях може да дойде привлекателно предложение за вечерта. Не пристъпвайте към проблемите със свито сърце, а освободете мислите си и действайте.

Везни

Уверете се, че това, което искате да получите ще се случи по систематичен и конструктивен начин. Днес всичко е възможно. Планирайте и с лекота ще успеете да постигнете желания успех.

Скорпион

Целите се в десятката и поставяте условия, трудно достижими за много хора край вас. Темпото сами определяте, но може да се окаже, че се състезавате сами със себе си. Умората ви е в повече, за това среща с приятели би ви помогнала да се разтоварите от напрежението и да подобри настроението.

Стрелец

Събитие, което до сега не ви е привличало с възможности ще ви накара да погледнете на него в перспектива и да откриете такива. Водени от интуицията си ще намерите правилното решение и то ще ви помогне да добиете смелост и решителност за действия. Към другите не бъдете прекалено критични.

Козирог

Ако се поддадете на нервни изблици и импулси, каращи ви да се конфронтирате с околните ще се поставите в неравностойно положение. Ситуацията е такава, че трябва да запазите бистра мисълта си и да се постараете да сте адекватни на случващото се. Работата ви крие рискове днес, не отклонявайте вниманието си към странични неща.

Водолей

Грижете се по-внимателно за професионалните си отношения днес, но и не пренебрегвайте здравето си. Възможно е да се появят хора, с които сте имала връзка в миналото и да възобновите стари отношения.

Риби

Промените трябва да се случват под строгия ви контрол. Някой ще се опита да си играе с вас днес, но вие ще успеете да го озаптите с лекота. Дори не трябва да повишавате глас, за да се случи това.