close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 май 2018 г.

horoskop 18

Овен

Динамично и в добро настроение ще премине деня ви. Предвидливо ще дадете предимство на срочните си задачи, като не изключвате и текущите си задължения. Приключване на етап от проект или ангажирането ви с друга новост ще ви потопи в трескава обстановка. Запазете търпение, много скоро ще получите подобаващо възнаграждение за труда си.

Телец 

Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Близнаци

Мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си хора. Като че ли твърде често ще подавате ръка на нуждаещите се, не само от вашето обкръжение, но и на напълно непознати личности. Помислете и за собствените си нужди.

Рак

Изходът от делата ви е предизвестен, предвид добрата ви организация на работа и информираност. Натоварването ви ще е голямо, за това се погрижете за отдиха си. Мислете по-ведро, не само за пари и сметки, търсете компанията на хората, с които се чувствате освободени и щастливи.

Лъв

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Дева

Очаква ви натоварен в професионално отношение ден, който ви предлага какви ли не изненади. Вие за щастие сте подготвени за разнообразно развитие на нещата, така че ще съумеете да реагирате навреме. Моментът е подходящ за важни преговори, така че покажете всичката красноречивост, на която сте способни. Вечерта ви очаква приятна изненада от ваш близък.

Везни

Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.

Скорпион

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Стрелец

Ще се откроявате с деликатното си присъствие и тактично ще отклонявате конфликтните теми. Подкрепата на близките ви е неоценима, покажете им благодарността си към тях и на свой ред проявете разбиране към нуждите им. Още малко търпение и скоро ще постигнете онова, към което се стремите.

Козирог

Чувствителни сте на тема семейство, деца и роднини. Жадувате за спокойствие, но сами си създавате проблеми с прекалената си грижа за тях. Повече мислете за себе си, имате нужда от разтоварване, физическо и емоционално. Осигурете си време за отдих далече от дразнители и шума на ежедневието.

Водолей

Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места, и са възможни необичайни преживявания. Натовареността няма да ви попречи да зарадвате с нещо приятно любимия си човек. Запазете за себе си нещата, които ви носят притеснение, и му посветете вечерта.

Риби

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, което можете да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.