close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 март 2017 г.

horoskop 18

Овен 

Мислете позитивно и не се поддавайте на раздразнението си. Излишно ще се натоварите с емоции, не водещи до нищо добро. Обърнете внимание на семейството си. Помислете за промяна на обстановката, с което да изненадате приятно всички у дома. Романтични влечения ще ви отведат при нова и интересна личност.

Телец 

Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете от вкъщи и да се отправите на пътуване сред природата. Повярвайте, че ще ви подейства тонизиращо.

Близнаци 

Очаквайте положителна промяна около вас днес, която се дължи на неуморните ви действия напоследък. Радвате се на напредък, който ще ви даде възможност да изпълните голяма част от намеренията си през периода, в който навлизате. В личен план също се радвате на хармонични отношения със сърдечния партньор. Правите компромис, който ще бъде оценен.

Рак

Денят ви ще бъде изпълнен с много спокойствие и семеен уют. Никакви малки проблеми не могат да ви развалят доброто ви настроение. Вечерта ще сте душата на компанията.

Лъв

Близо сте до разрешаването на личен проблем, който занимава някои от вас от доста време. Възползвате се от променената ситуация и постигате своето. Не се замисляте много върху рисковете, които поемате. Много вероятно е да се окаже, че сте неподготвени за задачата, с която сте се заели. Обмислете добре действията си, преди да предприемате каквото и да било.

Дева 

Денят ви ще премине в разговори с приятели или в четене на интересни книги. Интелектуалната претовареност може да има позитивни, но и негативни ефекти върху вашето здраве. Не позволявайте на книга или филм да създаде във вас чувство на безпокойство и прекалено вълнение.

Везни 

Повечето от вас се намират в отлична форма. Част от действията ви днес ще са свързани с дома. С лекота ще влизате в контакти, а това може само да ви обогати с перспективи. Доволство ще ви носи и свършената работа, както и материалните придобивки. Започвате подготовката на нов проект и това ще ви ангажира повече.

Скорпион 

Не всичко ще върви по план през този ден, но с малко помощ от страна на вашето семейство, ще успеете да довършите започнатото и да отделите време и за релакс. Вечерта излезте с добри приятели. Доброто настроение на другите ще се пренесе и върху вас и ще можете да се отпуснете и забавлявате.

Стрелец 

Успешен и динамичен ден. Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителна енергия и ще върне хубавите спомени от миналото.

Козирог

Подбирайте хората, с които преценявате, че можете да работите, особено, ако се касае до срочна задача или ангажимент, по резултатите от който ще съдят за вас. Може да се разтоварите от стреса спортувайки, на разходка сред природата или правейки неща, които ви се харесват. Поддържайте добри взаимоотношения с близки и приятели, за да ускорите позитивните процеси в живота си.

Водолей 

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднения впоследствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Риби

Тревогите ви по предстояща изява на член от семейството ще отпаднат и ще стартирате успешно своя инициатива. Желанията ви ще се сбъднат и скоро ще се поздравите с повишени доходи. Други ще имат ново запознанство, което ще промени живота им. Професионалните ви планове започват да се реализират.