close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 март 2018 г.

horoskop 18

Овен

Спокоен ден в домашна обстановка предвещава да бъде днешния за Овните. Отдавна имате нужда от почивка, така че използвайте максимално този ден, за да се разтоварите. Отношенията ви с околните са хармонични и не ви създават главоболия.

Телец 

Настроението ви е чудесно днес и имате налице всички предпоставки за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с част от ангажиментите си днес, но това съвсем не ви натоварва, дори се справяте блестящо. Споделяте нещо важно с близък човек, който ви дава ценни съвети за това как да действате занапред. Бъдете по-умерени в поведението си.

Близнаци

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване уюта на дома ви – купете си нови мебели или изхвърлете ненужни вещи, които пазите от носталгия. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от заслужена почивка.

Рак

Повечето от събитията през днешния ден ще ви карат да се вълнувате, често и без причина. Пазете се, ако се почувствате уморени или изнервени, да не пренасяйте настроението си върху близките ви. Всеки има своите проблеми и чуждите могат да прелеят чашата. Излезте сред природата, ще почувствате обновяващата й сила.

Лъв

Днес с лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Дева

Днес сте заслужили да се отдадете на отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки.

Везни

Може би сте прекалено подозрителни към човека до вас. Бъдете по-умерени в поведението си. Каквато и да е причината за “закачливото” ви поведение, имайте предвид, че днес са възможни неразбирателства, които да доведат до нежелан финал. Оставете повече лично пространство на половинката си.

Скорпион

Днес си отделете време за разходки. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението е освен здраве и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Стрелец

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои притеснения.

Козирог

Днес бъдете внимателни с казаното от вас, за да не нараните човек, който най-малко заслужава това. Очаква се подобрения във взаимоотношенията с любимия човек. Отдайте се на спорт, ще ви се отрази ободряващо.

Водолей

През този ден вероятно ще ви се иска да се откъснете от останалите и да потърсите малко усамотение за себе си. Това активизира спомените ви и отприщва положителни емоции, за да потърсите близостта на определен човек.

Риби

Неотстъпчиви сте по отношение на намеренията си и няма да позволите на чуждото мнение и емоции да ви влияят прекалено много. Ще изградите успешно сътрудничество с някой, с когото предстои да вървите в една посока напред в бъдещето си. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.