close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 март 2019 г.

horoskop 18

Овен

Предстои ви интересна седмица. Приемете новите предизвикателства.  Деловите ви ангажименти ще наситят ежедневието ви с проблеми от всякакъв характер. Не ги пренебрегвайте, а обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход може да ви донесе успех.

Телец

Нужна ви е и голяма доза късмет за да се справите със задачите, които ви предстоят. Не подценявайте проблем, на който ви обръща внимание ваш близък. Той ще има голямо значение за бъдещето, на което възнамерявате да се посветите. В личен план успявате да уталожите напрежението. Подходът, който сте възприели ще ви носи успех.

Близнаци

Мнозина от вас днес постигат заслужен успех на професионалното поприще. Наистина когато си поставите цел я следвате неотклонно и затова успехите ви са напълно заслужени. Дозата късмет, която ви съпътства също не е за пренебрегване. На жените от знака им се усмихва щастието и в любовта. Нещо, към което отдавна се стремите най-после се осъществява.

Рак

Освободете се от нещата, които ви потискат. Правете това, което ви помага да се отпуснете, без то да нарушава работния ви ритъм. Ще ви изненада приятно добра вест. Приятели имат интересно предложение за вас. Контактите с приятни хора ви зареждат с енергия и правят по-добри.

Лъв

Практично ще търсите синхрон в действията си с човек, от когото очаквате повече. Целенасочено ще проучвате възможността за нова дейност, или повишение на възнаграждението ви, и усилията ви няма да са напразни. Скоро ще се поздравите с нова длъжност или друга удовлетворяваща ви промяна.

Дева

Отнасяте се доста сериозно към работата си днес и не допускате външни намеси в области, в които можете да се справите и сами. Това ви прави независими, но и ви отделя от хората около вас. Очаквате прекалено много от даден проект, който в самото начало не е предвещавал особено развитие. За сметка на това обаче се заемате с нещо много печелившо.

Везни

Ще съумеете да защитите интересите си, изтъквайки аргументирани доводи в своя подкрепа. Ще ви се наложи да правите избор, за който е най-добре да се допитате до специалисти, или хора, минали по вашия път. Деловите контакти създават добри перспективи за бизнеса ви. Предстоят ви договорености и важни решения.

Скорпион

Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.

Стрелец

Не пренебрегвайте обещанията, които сте дали и бъдете коректни, каквито всъщност сте. Старайте се да сте на ниво и ще спечелите подкрепата на влиятелен човек, който ще ви бъде полезен за в бъдеще. Не пренебрегвайте и близките си. С успехите си ще им помогнете и на тях, те очакват това от вас.

Козирог

Съсредоточете се върху предстоящите делови срещи и договорености. Успешният им завършек би означавал ново начало за вас. Бъдете гъвкави и открити за предложенията на отсрещната страна. В личен план ви предстои случайна среща, която ще ви направи щастливи. Правете това, което на вас ви харесва, но се съобразявайте и с другите.

Водолей

Ще бъдете пълноценни, само ако добре си починете и подсилите организма си с повече енергия, витамини и ведри мисли. Служебен проект изисква да се включите в работата и днес, независимо от предпочитанията ви. Но не за всички денят е активен. Подходящо време за планиране на бъдещи начинания. Не забравяйте да кажете на любимия си човек ”обичам те “.

Риби

Раздавате се, а това понякога е изтощително за вас. Съветите ви ще бъдат полезни за колегите и партньорите ви. Може да съжалявате, ако пропуснете очертаващо се тържество вечерта. Направете така програмата си, че да съчетаете всичките си ангажименти. Решението ви по фамилен проблем е правилно, действайте.