close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 септември 2019 г.

horoskop 18

Овен

Интелектуалните ви и практически познания ще дадат заявка за по-висока позиция в йерархията на управлението. Ще привлечете вниманието на много хора върху себе си. Бъдете земни и достъпни, и ще спечелите повече. Личния ви живот се нуждае от повече ред. Отегчението и умората ще ви подтикнат да потърсите по-тихо място в компанията на подходящите хора.

Телец

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение. От миналото си имате въпросителни, на които все още не сте открили отговора им.

Близнаци     

Запазете притесненията за себе си и ги спестете на близките си, за да не помрачите настроението им. Ако не овладеете емоциите си може да влошите отношенията си с тях. По-добре се занимавайте с неща, които са ви приятни и ви разтоварват. Любовта има място в живота ви, а ще имате и поводи за радост.

Рак

Днес сте много заети с различни неща, които непрекъснато се увеличават. Създайте си система, която ще ви помогне да се справяте успешно с всичко. Колегите ви ще ви помогнат с въпрос, по който ви липсва достатъчно опит. Не пренебрегвайте предложението на човек от обкръжението ви.

Лъв   

Работата ще ви обсеби от сутринта, но няма да съжалявате. Делово предложение за съвместен бизнес или преместване на ново работно място са сред очакваните срещи, за които ще сте подготвени. Не пренебрегвайте и домашните ангажименти, колкото и да не ви се нравят, вас чакат.

Дева  

Денят обещава да носи повече добри шансове. Не допускайте настроението ви днес да се променя неочаквано, защото това едва ли ще се хареса на хората около вас. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно. Бъдещето ви носи успехи.

Везни

Абстрахирайте се от онези, на които им липсва настроение и положително мислене. Имате нужда от насърчаване и повече смелост в действията си. Хранете се здравословно, като избягвате алкохола. Очаквани вести от чужбина или от хора, с които ви предстои да посрещнете заедно едно предизвикателство.

Скорпион

Не е изключено днес повечето от вас да предпочетат да се занимават с нещо, което би улеснило работата им за в бъдеще. Ваш близък ще ви занимава с проблем, който ви поставя в ролята на арбитър. Вие сами можете да изберете дали да я приемете или не. Разходка сред природата ще ви подейства разтоварващо.

Стрелец

Денят ще ви срещне с нови хора и ще премине без натоварващи ви вълнения. Желанието за развлечения при други ще ги накара да тръгнат на път или да потърсят подходящо място за отмора. Делово предложение няма да ви изненада, очаквано е и сте подготвени с отговора си. Новости от интимен характер.

Козирог

Възстановяване на здравето и психиката трябва да са сред основните ви приоритети днес. Ще си помогнете, ако говорите за нещата, които ви притесняват и търсите подходящи начини за отдих и развлечения. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него.

Водолей

Имате нужда от разбиране и приятелско отношение. Главоболията, които си причинявате с дребни дрязги, ще секнат ако се успокоите малко. Проявете повече толерантност и при възможност сменете за кратко обстановката. Очакваните от вас добри новини скоро ще ви зарадват.

Риби

Ще търсите промяната и ще правите опити да разчупите рамките на еднообразието. Това ще бъде съпроводено с несгоди, но независимо от всичко ще стигате до решения, носещи ви удовлетворение. Не бъдете прекалено доверчиви към хора, които вече са доказали нелоялност към вас. Така ще си спестите главоболия.