close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 юли 2017 г.

horoskop 18

Овен

Успявате да постигнете нещо важно за вас днес, което за в бъдеще ще ви отвори много врати. Подхождате спокойно към всяка ситуация, тъй като сте уверени че можете да се справите в всичко. В личен план обаче изпитвате известни колебания, които ви пречат да предприемете каквото и да било. Скоро ще имате възможност да вземете решение.

Телец 

Правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели и съмишленици.

Близнаци 

Днес се опитайте да сте максимално концентрирани на работното си място. Деловите срещи и контакти ще ви носят значителни облаги във финансовата сфера и нови възможности за реализация на амбициите ви. Не проявявайте ненужен инат спрямо партньора си.

Рак

Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.

Лъв

Във ваша полза е да се съсредоточите върху работата си и без да пилеете енергията си, оставите другите да се погрижат за себе си. Не давайте ухо на интриги и не позволявайте на никого да ви въвлича в такива. Силата ви е в далеч по-важни и значими занимания, с които можете да подобрите финансите и живота си.

Дева

Планирайте предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Везни

Направете всичко необходимо днес, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Скорпион

Този вторник избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Стрелец

Ще са полезни инициативи от делови и професионален характер, които могат да ускорят събитията във ваша полза. Успоредно с това ще се погрижите и за близък човек, и съобразявайки се с проблема му, ще намерите заедно решението му. Не потискайте желанията си, следвайки ги, ще се почувствате по-щастливи.

Козирог

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на деня. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Водолей 

Мнозина от родените под този зодиакален знак през този ден ще имат желанието да установят равновесие в мислите, чувствата и в отношенията с колеги и приятели. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. Дайте си малко почивка.

Риби

Избягвайте да давате обещания на колеги и делови партньори днес. Дискретното ви поведение ще бъде уважено от заобикалящите ви на работното място. Стремете се да водите по-спокоен начин на живот, дори и да се затрупани с множество задължения и отговорности.