close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 август 2017 г.

horoskop 19

Овен

Изпълнени сте с вълнение и радост. Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Телец 

Днес ще се занимавате предимно с въпроси, които вълнуват хората около вас. Достатъчно търпеливи сте, за да се справите с всяка ситуация, с която се сблъсквате. Не оставяйте нерешен проблем, от който биха могли да възникнат недоразумения за в бъдеще за вас. Ваш приятел ви подкрепя в начинание, което отдавна ви се иска да предприемете.

Близнаци 

Част от вас днес ще предпочетат да се заемат с неща, за които не им е останало време през изминалата седмица. Използвайте свободното си време и за да отхвърлите задължаващи ангажименти към ваши роднини, които отлагате от доста време. Бъдете предпазливи към нещата, които казвате на близък човек, тъй като е възможно да изтълкува погрешно думите ви.

Рак

Бъдете по-всеотдайни към хората, които разчитат на вас. Самочувствието ви може и да е оправдано, но то ви отдалечава от обкръжението и това неминуемо ще ви доведе до самоизолация. Ще бъдете приятно изненадани от едно обаждане, което вие чакате от много време. Длъжник сте някому, и ако първи направите крачка към помирение само ще спечелите.

Лъв

Днес наред със задълженията си се погрижете и за себе си, предвид умората и стреса имате спешна необходимост от повече спокойствие, чист въздух, развлечения и хубави емоции. Атмосферата на взаимност ще се отрази положително на настроението ви.

Дева

В сговор и добро настроение може да премине деня ви, стига да потиснете склонността си да спорите за щяло и нещяло. Среща с приятна личност ще промени посоката на мислите при романтичните Деви. Самоуверени сте, но не стойте безучастни, проявете активност. Занимаващите се с търговия ще постигнат успехи на нов обект.

Везни

С повече усмивки и вежливо отношение към околните ще постигнете всичко, което сте планирали за днес. Това е начин да спечелите другите за своята кауза. Приятна изненада от човек, с когото пътищата ви са се разделили отдавна. В семейството ще се радвате на разбирателство и подкрепа. В търговските си дела ще имате променлив успех.

Скорпион

Не се дистанцирайте от хората, които ви обичат. Общуването с тях ще ви освежи и даде сила. Някои от вас се нуждаят от повече движение за това потърсете подходящи възможности да се разнообразите. Притесненията ви за здравето са основателни, консултирайте се със специалист. Отношенията ви с партньора се стабилизират, но усилията ви трябва да продължат.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с много изненади и приятни емоции. Ще срещнете нови интересни личности, ще намерите нови приятели. Необвързаните мога да срещнат голямата си любов.

Козирог

Днес ще ви се наложи да действате доста предпазливо. По-добре е да не рискувате, а да действате внимателно и едва след като сте добре информирани. Променете тактиката си, ако не сте доволни от резултатите, но не се отказвайте от идеите си.

Водолей 

Тази събота се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Добре обмислете предложение за нова работа.

Риби

Очаква ви интересен и много приятен ден. Намерете време да поговорите с близките си. Имате възможност с лекота да разрешите дребен проблем, който в последствие може да се задълбочи. Доверете се единствено на личната си преценка при евентуални професионални ангажименти днес.