close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 декември 2017 г.

horoskop 19

Овен

В някои отношения програмата ви ще претърпи промяна и с повече натоварване ще успеете да приключите неотложните си задачи. Чрез делови срещи, пътувания, посредничество и други изяви ще се доближите крачка напред до представата ви за успешна реализация. И не грешите, в края на деня ще има какво да ви носи доволство.

Телец 

Ще се потрудите повече в изпълнение на поет ангажимент, но и ще получите повече. Прагматичният ви подход към проблемите ще помогне на вас и на семейството ви да намерите правилното решение. Имате обща цел, около която трябва да се обедините и да реализирате. Романтична среща ще ви помогне да откриете сродната си душа, каквото и да означава това за вас.

Близнаци

Предстои ви напрегнат и динамичен работен ден. На моменти ще имате усещането че са ви необходими дори минути за да си починете. Следвайте стриктно плановете си и бъдете готови на усилена работа и в следващите дни. Имате шанса да поправите своя грешка в интимната сфера, затова не се колебайте да го използвате. Вечерта ви очаква приятно мероприятие.

Рак

Предстоят ви срочни и отговорни задачи, в които оперативността ви ще бъде подложена на изпитание. Работете, без излишна суета и губене на време. Бъдете смели, имате потенциал и ще успеете да се справите със затрудненията си. Разширете контактите си с представители на деловите среди, компетентността им по интересуващи ви въпроси ще ви бъде полезна.

Лъв

Сами поемате отговорности, които в последствие се оказват товар, който не е по силите ви и това се отразява на емоционалното ви състояние. Погрижете се и за себе си, повече отдих няма да ви се отрази зле. Търпението ще ви помогне да получите повече от това, което желаете.

Дева

Новият ден ще ви помогне да откриете решенията на всякакви въпроси, свързани с дома, с недвижими имоти и семейни връзки. Промените ще са ви от полза. Сега е момента да направите ремонт и да направите промени в живота си.

Везни

Днес вашите професионални проекти ще достигнат желания успех. Тези от вас, които нямат работа, могат да получат интересно предложение. Сега е идеален момент да започнете диета, да се откажете от лошите навици или да подобрите външния си вид.

Скорпион

Ще останете доволни от изпълнението на общите ангажименти днес. Това рядко ви се случва, но случаят е по-различен, делегирани са ви повече права и това ви допада. Добрата оценка за работата ви ще се отрази положително и на финансите ви. По-малко предлагайте съветите си и ще се радвате на по-голям интерес към особата си.

Стрелец

Няма да се намесвате в решенията на никого, дори и това да ви изкушава. И това ще бъде най-доброто, което може да направите за себе си. Концентрирайте се върху собствените си занимания, подгответе следващите и не мислете за странични неща. Това е начина да се предпазите от грешки днес.

Козирог

Емоциите може да са ви в повече днес, но ще се справите. Съзнателно ще се посветите на заниманията си и ще получите бърза реализация на идеята си. В общуванията си се въздържайте от конфликти и ще запазите добрия тон. Погрижете се и за себе си, заради предстоящо събитие ще подновите гардероба или прическата си.

Водолей

Енергичността и находчивото ви чувство за хумор привлича вниманието на околните. Успявате с лекота да ги увлечете за участие в желаното от вас начинание. Умеете да работите с хора и днешният ден е блестящо потвърждение на това. Бъдете уверени, че компромиса, който правите в момента напълно си заслужава. Първите резултати от добрата ви работа вече са налице.

Риби

Следвайки вътрешния си порив да творите, ще намерите пътя към успеха. С коректно отношение към партньорите си ще започнете съвместен проект, който ще получи публична подкрепа. С желание ще помогнете на хора, изпаднали в нужда и този ви жест ще ви спечели популярност и ще вдъхнови много други да се борят с трудностите в името на добрите перспективи.