close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 август 2017 г.

horoskop 20

Овен

С чисти намерения и средства, ще използвате контактите си в подкрепа на предстоящите си изяви. С поведението си ще покажете на околните, че може да се постигне повече, когато човек е добронамерен и позитивен. Излъчвайки достойнство, ще се превърнете в пример за подражание.

Телец 

Имате нужда от разнообразие повече от всички други, затова днес се опитайте да прекарате един различен ден. По-добре действайте решително макар не за нещо голямо, отколкото да се колебаете цял ден. Обсъдете въпроса с близки приятели.

Близнаци 

Развитието на делата ви в голяма степен зависят от вашето желание и активност. Подготовката ви по конкретен проект приключва и може да пристъпите към осъществяването му. С каквото и да се захванете, правете го от сърце и то ще ви възнагради.

Рак

Денят е подходящ за срещи и занимания, които да разширят кръгозора ви и да помогнат за намиране на нови приятели. Пътуване или друго събитие ще сплоти семейството ви. Някои ще срещнат голямата си любов.

Лъв

Оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Поглезете се с любима храна, масаж или друго любимо занимание. Не се доверявайте на всеки.

Дева

Промените ще ви се отразят добре, независимо, че с тях ще настъпят размествания в програмата и нагласите ви. Такива и други събития ще ви държат в кондиция и с желание за изяви. В добро настроение, ще общувате и заинтригувани, ще провокирате успеха на начинанията си.

Везни

По-добре за вас ще бъде, ако през този ден не пренебрегвате любимия си човек. Нужно ви е усамотение заедно и точно сега е времето, в което да се възползвате и да направите някаква романтична изненада.

Скорпион

Овладейте емоциите и ще си спестите разочарования и неприятности. Споделете отговорностите и не предприемайте нищо ново. Не се натоварвайте с информация, която не ви засяга пряко, търсете тишината и спокойствието.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнена с неочаквани новости, приключения и нестандартни ситуации. Вие се справяте с това, благодарение на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, за да не се почувства изолирана от вашия свят.

Козирог

Не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви. Помислете как да се заредите с положителна енергия, за да се чувствате напълно готови за новата работна седмица.

Водолей 

Тази неделя ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени.

Риби

Заниманията ви днес ще бъдат ползотворни и удовлетворяващи ви. Нова идея ще добие крайните си очертания и ще ви подтикне към активност. Присъствието на любим човек до вас ви прави силни и уверени в себе си. Предстои развръзка. Трудното е в миналото, хубавото предстои.