close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 август 2018 г.

horoskop 20

Овен

Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.

Телец

Нерешителни сте и може би прекалено дълго отлагате. Проявете повече инициативност на работното място и така направете стъпка напред в професионалното си израстване. Моментът е много подходящ да впечатлите с качествата си. Избягвайте споровете и опитайте да проявите повече отстъпчивост. Със сигурност ще успеете.

Близнаци

Предстои ви напрегнат и динамичен ден днес. Имате много срещи и контакти с хора от различни професионални среди. Успявате да разработите своя идея и тя получава одобрението на хората, с които работите. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. В личен план ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие.

Рак

Днес ще е добър ден за вас, особено по отношение на личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да летите от радост. Очакват ви хармонични отношение с вашия любим човек. Работата ще ви се стори досадна, но ще се справяте без усилия.

Лъв

Разумни и спокойни, ще подчините действията на нуждите си, без да изтъквате превъзходството си по никакъв начин. Животът ви е научил да сте в услуга на доброто, разума и толерантността. Само така ще живеете освободени от излишен стрес и грижи, които иначе биха съсипали здравето ви.

Дева

Постепенно ви се откриват по-големи възможности за израстване. Оказва се, че подозренията ви са били неоснователни. Не се колебайте твърде дълго, за да не изпуснете шансовете, които ви се предлагат. Доверете се на човек, когото считате, че ще разбере проблема ви. Действията в екип може да са много ефективни.

Везни

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения на работното си място. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Скорпион

Заниманията ви днес ще са достатъчно значими и интригуващи ви. Очакваните от вас финанси ще дойдат и ще ви позволят да осъществите намеренията си. Но бъдете разумни, не мислете само за днешния ден. Ще се радвате на добро отношение от страна на хората, с които работите, и това ще повиши настроението ви.

Стрелец

Ако ви се наложи да решавате повече задачи наведнъж, не изпадайте в стрес. Можете и ще се справите, каквото и да ви струва това. На по-късен етап ще се поздравите с постигнатото, освен, че ще впечатлите някого с поведението си. При други творческите заложби ще определят посоката на интересите им.

Козирог

Работата ви днес ще е свързана с много различни хора. Запазете спокойствие в напрегнатите ситуации. Възлагат ви нещо, което на пръв поглед е рисковано, но впоследствие ще се окаже че вие най-добре можете да се справите с тази задача. Починете си добре вечерта, за предпочитане у дома.

Водолей

С усет за нещата, ще съчетавате полезното с приятното, срещайки се с повече хора днес. С част от новите познанства ще продължите връзката си и занапред, сътрудничейки си по интересуващи ви въпроси. За други от вас се очертават придобивки, за някои свързани с бизнеса, разнообразяващи с емоции деня ви.

Риби

Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, това сега може и да не ви вълнува особено, но обстоятелствата ще ви принудят да се съобразявате. Близо сте до разрешаването на битов дискомфорт.