close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 декември 2017 г.

horoskop 20

Овен

Днес е вашият ден, защото можете да реализирате плановете си по начин, който със сигурност ще се отрази добре на вашето положение. Въпреки всичко не се самозабравяйте. Сега не е във ваш интерес да настройвате срещу себе си хората, с които живеете и общувате. Не се инатете, а приемете тяхната гледна точка. Не влизайте в излишни спорове.

Телец 

Денят започва с благоприятни ситуации, по време на които можете да повишите своята активност и шансове за успешни инициативи. Действайте колективно, опитайте се да обедините хората около себе си в една обща цел. Сега вие контролирате нещата, вие водите парада. Възползвайте се от лидерската си позиция. Денят е подходящ за това.

Близнаци

В сряда не успявате да намерите вътрешното уединение и сте в пълен душевен дисбаланс. Разминават се желанията ви и възможностите да ги осъществите. Денят не е критичен, но вие сами си го правите такъв, защото не успявате да разчетете знаците на съдбата, а инатливо вървите срещу нея.

Рак

Очаква ви напрегнат, но ползотворен ден. Планирайте така задачите си, че да свършите по-голямата и важна част в първата половина от работния ден. До обяд е времето, когато добре се справяте с всякакви ангажименти. След това се отдайте на рутинни дейности и в никакъв случай не вземайте важни решения.

Лъв

Не бъдете безучастни, работете по идеите си и ще постигнете напредък. Спазвайте уговорените срокове и се отнасяйте с повече уважение към партньорите си. Ще срещнете около себе си хора, които не споделят амбициите ви, но нека това не ви притеснява. Можете и ще се справите.

Дева

Днес приемете открито съветите дадени ви от страна на делови партньори и началници. Опитайте се да приемете адекватно неприятните новини от финансов характер. В интимен план – приятна изненада.

Везни

Днес е ден, през който важни контакти, запознанства или обаждания от различни хора ще повдигат и настроението, и самочувствието ви. Бъдете по-смели в мечтите си. Информация няма да ви липсва, както и подкрепа от хора, на които се възхищавате. Като цяло денят е благоприятен и сполучлив. Радвате се на добро настроение и признание на вашия труд.

Скорпион

Важни съвети можете да получите от хора, които със сигурност са по-навътре от вас в областта, в която ви ги дават. Послушайте ги, за да си спестите разочарования. Опитайте се да не променяте света около себе си, а да се нагодите към него. Това е ключът към успеха. Любовта започва да се развива по-активно най-вече при необвързаните.

Стрелец

Изключително успешен ден за вашия бизнес ви очаква днес. Делата ви се развиват според начина, по който сте ги планирали и в това отношение сте истински късметлии. Скорошното подобрение на финансовото ви състояние съвсем естествено подкрепя успехите ви.

Козирог

Денят ви провокира с успехите на вашите колеги и това ви кара да се чувствате непълноценни. Не бива да се заемате с нови дела. По-добре стабилизирайте това, което работите в момента. Наблегнете на детайлите, а вечерта се постарайте малко повечко вкъщи, за да зарадвате близките. Напоследък не им отделяте нужното внимание, променете това.

Водолей

Не очаквайте повече, отколкото съдбата е в състояние да ви даде. Днес не сте сред най-активните представители и това е съвсем нормално. Намирате се в предстартов период. В етап, благоприятен за планиране и набелязване на цели, но не и за действие.

Риби

Днес използвайте пътуванията по  работа и за удоволствие, особено ако те по някакъв начин могат да увеличат финансовите ви постъпления или да подобрят възможностите ви за по-добро професионално развитие. Не допускайте закъснения за делови срещи.