close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 март 2017 г.

horoskop 20

Овен 

Много важно е да преминете през този ден в движение. Имате куп задачи за свършване и не оставяйте нищо за последния момент. Не се отказвайте от предложение на свой колега, което наистина ще е изгодно за вас. Помислете повече за сърдечния си партньор. Нужни сте си повече от всякога.

Телец 

Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, това сега може и да не ви вълнува особено, но обстоятелствата ще ви принудят да се съобразявате. Близо сте до разрешаването на битов дискомфорт.

Близнаци 

Денят ви няма да е лишен от трудности, но ще достигнете до резултатите, които предвиждате. Наясно сте за това как трябва да се развиват делата ви и се опитвате максимално да се доближите до тях. Приятна изненада вечерта.

Рак

Работата ви днес ще е свързана с много различни хора. Запазете спокойствие в напрегнатите ситуации. Възлагат ви нещо, което на пръв поглед е рисковано, но впоследствие ще се окаже че вие най-добре можете да се справите с тази задача. Починете си добре вечерта, за предпочитане у дома.

Лъв

Ще направите деня си интересен и вълнуващ. Захващате се с много задачи, но ще успеете да осъществите конкретните си планове и това ще ви направи доволни. Ново запознанство ще ви накара да се почувствате щастливи.

Дева 

Нерешителни сте и може би прекалено дълго отлагате. Проявете повече инициативност на работното място и така направете стъпка напред в професионалното си израстване. Моментът е много подходящ да впечатлите с качествата си. Избягвайте споровете и опитайте да проявите повече отстъпчивост. Със сигурност ще успеете.

Везни 

Днес трябва да отделите внимание на нещата около себе си, на работното място и у дома. Развитието на делата ви в сфера, в която считате че няма тайни за вас, ще ви изненада. Не се притеснявайте да потърсите близостта на човек, когото чувствате близък. Денят ви ще е динамичен, но и резултатен.

Скорпион 

Правилните ви действия в професионален план увеличават шансовете ви за успех. Рискът е минимален, а имате и пълната подкрепа на колегите си. Ваши конкретни наблюдения ще се окажат полезни в определен момент. Вечерта ще прекарате в приятна компания.

Стрелец 

Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.

Козирог

Ще се радвате на сърдечни взаимоотношения както в семейството, така и сред деловите среди. Очертават се добри професионални изяви, които на някои от вас могат да донесат популярност. Романтично настроените представители на знака ще изживеят вълнуваща среща с човек, който силно ги привлича.

Водолей 

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения на работното си място. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Риби

Съобразявайки се със семейството си ще промените плановете си да деня. Ще помогнете и ще получите удовлетворение от свършеното, освен това лична задача ще приключите в срок и ще получите финансови придобивки. Денят е подходящ и за срещи. Ще ви донесат приятни емоции и ще ви разтоварят от грижите.