close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 ноември 2020 г.

horoskop 20

Овен

С проявеното ви разбиране и компромисно поведение ще избегнете загуби, и в същото време ще повишите доверието на другите във вас. Там, където се колебаете слушайте сърцето си, няма по-истински приятел и съветник от него. То ще определя и посоката на мислите ви днес, и както вече се убеждавате, към добро.

Телец

За реализацията на свой проект се нуждаете от финансиране и в тази връзка ще търсите нужната ви подкрепа. Това ще ви направи по-активни, находчиви и услужливи в известна степен. Мислете за поведението си и не си позволявайте нищо, което би навредило на авторитета ви. Интелектуалните занимания ще ви носят удовлетворение.

Близнаци

Работните ангажименти ще ви държат в кондиция и с изострено внимание към делата ви. Ще постигнете целите си, обогатявайки се финансово и в личен план. Задочни спорове с човек, стоящ от другата страна на това, за което се борите, ще продължат и през днешния ден. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас.

Рак

Работете усилено днес. Ще се разбирате чудесно с околните и няма да губите време в излишни приказки. Предпочитате да действате директно, и това със сигурност ще ви гарантира по-бързи резултати. Получавате примамливо предложение от страна на човек, с когото отдавна сте работили. Шансът е на ваша страна.

Лъв

Едно чаровно присъствие до вас ви мотивира да дадете най-доброто, на което сте способни. Интересите и разбиранията ви ще съвпаднат и това ще сложи началото на една продължителна връзка. Деликатното ви поведение ще ви помогне в ситуация, в която другите ще са напрегнати. Няма да ви навреди, ако се вслушате в чуждите съвети.

Дева

Крайно време е да се заемете с належащите задачи и не допускайте да ви разсейват странични въпроси. Близък колега ще ви направи привлекателно предложение. Отваря ви се възможност да промените нещо около себе си, което отдавна не харесвате. В личен план допускате емоциите да ви влияят твърде много, не го правете.

Везни

Освен към личните си дела ще проявявате внимание и към обществени въпроси. Няма да позволите на никой да се възползва от труда ви, без да прояви най-малкото уважението си към вас. Чувствителността ви ще се прояви и в други ваши решения, но не бъдете крайни. По отношение на интимната ви връзка сте раздвоени.

Скорпион

С делови подход ще пристъпите и към онези задачи, които не ви допадат, но са част от ангажиментите ви. Имайте нагласа за компромиси и не се инатете за дреболии. Гъвкавата ви мисъл носи предимства, използвайте я и не залитайте в крайности. В живота има по-важни неща от парите, които не можем да купим, колкото и богати да сме.

Стрелец

Неотдавна направени инвестиции ви носят очакваните дивиденти. Радвате се на значително нарастване на материалното ви състояние. Някои от вас може да се изкушат от многообещаващо предложение и е много вероятно да сбъркат. Нещата съвсем не са такива каквито може би изглеждат на пръв поглед. Обмислете добре ситуацията преди да взимате каквото и да било решение.

Козирог

Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете енергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.

Водолей

По-често давайте израз на добрите чувства към близките си, за да се радвате на взаимност. Духът ви ще укрепне и това ще се отрази благоприятно на живота ви. Въпросите, които ви вълнуват ще намерят по-бързо решението си, срещайки разбиране и подкрепа. Не правете компромиси с нещата, които са важни за вас.

Риби

Възможно е днес да ви се наложи да се занимавате с неща, които не са ви по вкуса. Все пак направете това, което се изисква от вас, ще направите услуга не само на себе си. Не се колебайте да помогнете на ваш близък, ако той ви помоли за това.