close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 декември 2017 г.

horoskop 21

Овен

Денят ще ви предложи много изживявания, някои от които може да не ви допаднат. Ще имате успешни делови изяви, но много внимавайте при личните си контакти. Не изпадайте в крайности, както и не давайте воля на страха си. В противен случай рискувате да се въвлечете в посока, която няма да ви се понрави.

Телец 

Резки промени във финансов аспект ще са главната причина за радостите или безпокойствата ви. Ако харчите безразсъдно, ще имате проблеми, но ако сте разумни, ви чакат приходи, които ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви. Днес имате нужда от топли чувства и ласки. Взаимоотношенията ви в личен план се развиват добре и сте щастливи.

Близнаци

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за вбъдеще. На работното място дайте всичко от себе си, за да се справите с поставените задачи.

Рак

Днес сте интуитивни. Водите сериозни разговори и осъществявате важни срещи. Доволни сте от себе си, най-малкото защото убеждавате отсрещната страна в своята гледна точка. В личен план нещата се хармонизират. Не се очакват спорове и кавги. Напротив, тъкмо обратното.

Лъв

Хубав ден за представителите на зодия Лъв Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Дева

Очаква ви тих, спокоен и доста ползотворен ден. Не се опитвайте да блестите. Не е време, в което трябва да бъдете забелязвани. Скрийте се в дълбоките води и чакайте там своя успех. Ще бъдете интересни на обществото около себе си не с това, което правите, а с онова, което мислите. Загадка за всички са вашите бъдещи намерения.

Везни

Събуждате се в добро настроение. Сутрешните часове ви радват с просперитет на работното място. Бързо отмятате всякакви ангажименти и задачи. Очертава се днес да е един от успешните ви дни за тази седмица. Поставили сте си високи цели и бързате да ги постигнете. Ще имате късмета да го направите.

Скорпион

В четвъртък ви очаква доста ведър ден, в който трябва да сте особено внимателни. Промените, които ви се случват, невинаги са за добро, колкото и да изглеждат благодатни. Не приемайте предложение за работа или промяна в длъжността на настоящото ви работно място. Обещанията, които ви се сипят, са само лъжа.

Стрелец

Напрежението на работното място ще затрудни общуването с вас. Не си позволявайте да давате оценка за работата на друг, защото не сте в подходящото настроение. Желанията ви ще се осъществяват трудно, причината за което търсете в себе си. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте сами събитията. Отворете сетивата си за любовта, тя е до вас, но дали я виждате.

Козирог

Напрегнати сте в днешния ден. Вършите няколко неща наведнъж и в повечето случаи – без успех. Причината е в това, че ви липсва концентрация и координация. Нервни сте, избухливи и сприхави. Овладейте се и мислете трезво. Предстои ви благоприятен ден, стига да не го проваляте в нервност и агресия. Прекарайте вечерта в спокойна атмосфера с приятели.

Водолей

Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си и това ще се окаже главната причина за драмите, които сами ще си причините в този ден. Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Нищо не е безвъзмездно и те ще потърсят нещо в замяна от вас в близко бъдеще, направят ли ви услуга сега.

Риби

В прекрасно настроение сте в днешния ден, но изпитвате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство и агресия. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни и изпълнителни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.