close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 ноември 2017 г.

horoskop 21

Овен

Днес звездите са разположени добре за вас и ви вдъхват кураж да покажете колкото се може повече добри страни от своя характер. И в работата ви спори, и в семейството ще намерите теми за разговор, които да удовлетворяват всички. Контактите са важни, така че не пренебрегвайте приятелите си. Моментът е подходящ за чертаене на планове.

Телец 

У вас се пробуждат сили, които ако не се овладеят могат да ви наведат в грешна посока. Бъдете предпазливи и според уменията си се защитете. Смирението също е вид духовна защита. Прояви на нетолерантност биха ви натоварили допълнително. Качествата ви са безспорни, но не се колебайте да поискате прошка, ако сте сгрешили към някого.

Близнаци

Въпреки че се намирате в благоприятен и плодотворен период, звездите ви предупреждават да се оглеждате за подводни камъни. Не вярвайте на всичко, което чувате около себе си. Не проявявайте прекалена самоувереност, че знаете и можете повече, отколко е реално. Успехът е с вас, ако сте умерени и разумни.

Рак

Намирате се в период, когато лесно можете да поставите ново начало и в професионален, и в личен план. Разчистете сметките си със стари партньори и обновете частично средата, в която движите. Пазете се от прибързани действия, особено на работното място. Не рискувайте и поемайте отговорности, които са ви по силите.

Лъв

Успешните ви изяви ще благоприятстват участието ви в европейски програми от правен или културен характер. Възможните противоречия ще отстъпят място на перспективни предложения, които няма да пренебрегнете. Пропорционално на заетостта ви ще нарастват и доходите ви. Всяка нелоялност ще ви струва разход на енергия и лични разочарования, но вие си го знаете по-добре.

Дева

Ще се заемете с нова задача или проект, които ще подобрят бюджета ви. Подготовка за пътуване или предстоящо събитие ще ви направят по-активни, в грижата ви да не пропуснете част от детайлите по тях. Някои хора около вас ще останат доволни, ако изразите вниманието си към тях в материална форма, като например родители и деца.

Везни

От вас се иска да бъдете целенасочени, упорити и да се борите докрай, нищо че срещате трудности. Пазете по-отговорно парите си, склонни сте да изхарчите голяма сума безразсъдно. Добрата новина е запазена за сферата на взаимоотношенията. И в службата, и в личния живот ви чакат разцвет, подобрение, хармонизация. Чувствате удовлетворение.

Скорпион

Чувствате се чудесно днес и се заемате с различни неща, които ви носят удоволствие. Не пренебрегвате и желанията на близките си и се стараете да им бъдете от полза. Ще се зарадвате от признанието, което получавате от свой приятел. Имайте повече търпение относно нещо, което отдавна очаквате. Получавате добра новина, свързана с ваши бъдещи планове.

Стрелец

Отговорното ви отношение към детайлите в работата ви правят желани и предпочитани партньори, но и понякога отегчителни. Намерете баланса в отношенията си и не бъдете излишно прецизни. Желанието ви да сте на нивото на най-добрите е похвално, но изисква непрекъсната отдаденост и работа. Любим човек ще ви създаде много настроение и задоволи очакванията ви.

Козирог

Прекалено независими сте, за да се водите по преценката на някой друг. Винаги настоявате да следвате собствения си път и това изобщо не е лошо. Колкото повече се опитват да ви привлекат за обречена кауза, толкова повече трябва да сте категорични, че няма да участвате. Собственото ви спокойствие зависи от това.

Водолей

Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.

Риби

Днес запазете мнението за себе си. Особено ако се окаже, че работите с човек, който не споделя личните ви възгледи. В противен случай ще сложите началото на конфликт, който не си заслужава нито времето, нито енергията. Обърнете гръб и се оттеглете.