close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 август 2020 г.

horoskop 22

Овен 

Посветете деня си на човека до вас. Имате нужда да изясните отношенията си. Заниманията със спорт също ще ви се отразят освежаващо. Финансовото ви състояние е задоволително.

Телец

Днес ще се справите успешно с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща са в състояние да ви попречат да направите това, което сте решили. В личен план се надявате на повече, отколкото можете да получите засега. Бъдете по-търпеливи и скоро го имате.

Близнаци

Ангажирането ви с чужди задачи ще се отрази понижаващо на енергетиката ви, натоварвайки ви физически и емоционално. Помислете за себе си, нуждаете се от повече отдих и по-малко тревоги, за да сте пълноценни и запазите и занапред борбения си дух. Тактично изчакайте подходящия момент, за да обявите решението си по общ въпрос, възможна е съпротива.

Рак

Отложете ангажименти, които не ви спешни. Не се залавяйте с нови дела, преди да сте довършили всичко, върху което работите до този момент. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас. Романтична среща ще ви направи по-гъвкави и активни.

Лъв

Оставете професионалната си работа за в службата. Днес се съсредоточете върху задачите по дома ви. Постарайте се да сте полезни на близките си. Те разчитат на помощта ви. Атмосферата, която създавате, действа успокояващо и приятно, но само, ако сте спокойни и с открито сърце.

Дева

Очаквате нещо днес, на което възлагате наистина големи надежди. Не пестите усилията си, за да останете доволни, дори околните ще се опитат да ви бъдат от полза. Постигате своя близка цел, свързана с човек, от когото сте силно привлечени. Разбирате се добра с човек от обкръжението си по въпрос, който сте считали че може да се окаже спорен.

Везни

Делови задачи ще отнемат от времето ви днес. Умората ще ви накара и да потърсите и други начини за развлечения и релаксация. Освен това трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете високия си дух, защото от него черпят мнозина. Храбреци сте и ще ви се помогне.

Скорпион

Бъдете великодушни към хората около вас и не залитайте по несъщественото, то може да ви направи по-нервни и непълноценни. Вслушвайки се в съвета, ще бъдете повече полезни на себе си и делата ви ще вървят. Намерението ви да се избавите от здравословен проблем с алтернативна медицина може и да ви помогне, но не пренебрегвайте специалистите.

Стрелец

Работата ви днес може да се нарече ползотворна, но не достатъчното ви търпение може да ви донесе неприятности. Бързо се прехвърляте от една работа на друга, а това може да поизнерви хората, с които работите. Близък приятел ще ви направи ценна услуга, която дълго няма да забравите. Получавате отговор на нещо, което отдавна ви интересува.

Козирог

Не се въздържайте да нарушавате традиционните норми днес, просто обстоятелствата го налагат. Ако подходите удачно ще си спестите много огорчения, а и ще се чувствате наистина удовлетворени. Бъдете честни и директни, дори с риск да засегнете някого. Впрочем това няма да ви бъде трудно, защото става дума за собствената ви природа.

Водолей

Днес успявате бързо да се приспособите към всяка нова ситуация. Не прекалявайте с ласкателствата и бъдете по-сдържани в отношенията си с непознати. Прекомерната ви чувствителност може да ви изиграе лоша шега. Имате интересни идеи, които ще трябва да почакат по-благоприятен момент за реализация.

Риби

Желанията ви се сбъдват, отворете сетивата си и изживейте деня подобаващо. Семейно тържество ще събере любимите ви хора и ще ви направи щастливи. Промяна в организацията ви на работа ще подобри ефективността й, но не забравяйте да поощрите онези, които с труда си допринасят за вашия успех.