close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 април 2017 г.

horoskop 22

Овен 

Радвате се на спокоен и хармоничен съботен ден. Имате възможност да се отдадете на дейностите, които планирате за този ден без някой да ви пречи. Отношенията ви с любимия човек претърпяват трансформации, които се налагат отдавна. Справяте се с личен проблем далеч по-лесно отколкото очаквате първоначално. Обърнете повече внимание на физическата си форма.

Телец 

Тази събота ще бъде натоварена откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Близнаци 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото е необходимо. Проблеми в семейството ще се решат от самосебе си. Само не правете необмислени инвестиции, на този етап е най-добре да не правите промени в дома си и да купувате ненужни вещи.

Рак

Денят предразполага към отпускане в домашна обстановка, сред хората и вещите, с които сте свикнали. Осигурете си пълноценна почивка и достатъчно сън, нуждаете се от тях. Имате нужда да размишлявате върху творческите си и професионални планове. Други ще споделят ваканционното си настроение с приятели.

Лъв

Довършете всичко започнато до тук, и ако ви остане време, подгответе делата си за утре. Не се предвиждат изненади в рутинната ви работа. Погрижете се за гардероба си и зарадвайте някой с вече ненужни за вас аксесоари. Очаква ви приятна вечер с близък на сърцето ви човек.

Дева

Мобилизирайте се и свършете задачите си, предстоят ви непредвидени срещи. На тях ще обсъждате идеите и намеренията си с хора, с които ще работите по осъществяването им. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.

Везни 

Хубав ден, изпълнен с много положителни емоции. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения относно тази връзка.

Скорпион

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората днес. Приемете предложение за приятелска среща, забравете за момент за грижи и ангажименти и се забавлявайте истински.

Стрелец

Желанието ви е да се отпуснете днес е разбираемо. Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви. Привечер на ваши приятели може да им хрумне да ви гостуват, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против. Родителите имат повишени очаквания от вас и това ви създава напрежение.

Козирог

Бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Водолей 

Денят ви ще бъде изпълнен само с положителни емоции. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали от години. Обърнете внимание на най-малките членове на вашето семейство. Отлично здраве.

Риби

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на така жадуваната от вас почивка. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете интимната си половинка – покажете любовта си с мил жест или подарък.