close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 декември 2017 г.

horoskop 22

Овен

Приятна изненада ще повиши настроението ви, но и не само заради нея ще се чувствате добре. Човек от бизнеса ще ви предложи изгодна оферта, върху която няма дълго да мислите. С предимствата, които откривате ще се посветите на активни действия. По-често общувайте с хора, които ви разбират и ще се чувствате по-окрилени.

Телец 

Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Лесно ще преодолеете трудностите и ще продължите напред. Уреждането на парични въпроси може да наложи консултация с адвокат.

Близнаци

Използвайки придобития опит и рутина, ще работите по новите си проекти без да срещнете особени затруднения. Част от вас ще се радват на повишаващи се доходи, от заплата, допълнителна заетост или рента. Любовта ще ви помогне да се справите и с вътрешните си съмнения към някого, който силно ви привлича.

Рак

Ще ви се отдаде да зачетете мнението на партньорите си и да насочите работата в желаната от вас посока. Уменията ви са неизчерпаеми, когато трябва да защитите интересите си. Точната ви представа за нещата ще ви помогне да вземете правилни решения и да подобрите резултатността на усилията си.

Лъв

С изразяващото си положително отношение към хората, с които работите и живеете, на практика повишавате доверието в себе си. Ще ви се отдаде възможност на свой ред да се възползвате от благоразположението им към вас, и ще го направите елегантно и не натрапващо. Зарадвайте любимите си с подаръци, ще го оценят.

Дева

В никакъв случай проявените ви грижи и внимание към някого не са излишни, напротив. Финансовата ви подкрепа ще му се отрази добре, а вие ще се успокоите и продължите напред. Обмисляното разширяване на дейността ви налага добре да прецените момента, като паралелно с това провеждате и солидна подготовка.

Везни

Изявите ви в професионалната сфера са впечатляващи, просто трябва да положите малко повече усилия. Не се увличайте в излишни рискове. Делата ви се развиват точно според желанията ви. Действайте по-решително днес и отстоявайте интересите си. Нищо, че това може и да не се хареса на работодателите или партньорите ви. Днес вие работите за себе си.

Скорпион

Събитие или среща ще ви зарадват и окуражат за по-активни действия. Ще почувствате емоционална приповдигнатост, но бързо се овладейте. Не бива да предприемате необмислени и неразумни постъпки, толкова неприсъщи за вас. Бъдете умерени в разходите и не натоварвайте семейния бюджет. Погрижете се и младите членове на семейството да не харчат без мяра.

Стрелец

Днешният ден е особено благоприятен за вас. Имате възможност цялостно да изпълните плановете си, звездите ще ви подкрепят. Вашите новаторски идеи ще бъдат високо оценени. Умението ви да впечатлявате околните с оригиналността си ще бъде забелязано. Усещате подчертаното внимание на привлекателна личност.

Козирог

Не се поддавайте на внушения и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очакват ви приятни часове с любимия човек. Не подценявайте желанието му да сте заедно. Ще се изненадате от едно предложение.

Водолей

Този ден ви предлага различни възможности. Изберете онази от тях, която най-добре отговаря на начина ви на работа. Съобразете се и с желанието на свой колега, който има добре идея по определен въпрос. Радвате се на хармонични отношения с любимия човек, а вечерта ще прекарате заедно на интересно място. Помислете добре върху предложението, което той ще ви отправи.

Риби

Професионалната подготовка ще ви помогне да вземете правилно решение и с него да дадете заявка за бъдещо участие. Активността ви ще се повиши и ще работите върху нова задача, от значение за бизнеса и доходите ви. В интимния ви живот ще настъпи оживление. За някои то е свързано с появата на нова любов.